Dedeman
Toate Departamentele

Beton predozat universal uscat, Baumit, gri, interior / exterior, 25 kg

Cod Produs: 5013988

  • Beton predozat universal uscat, Baumit, gri, interior / exterior, 25 kg
Beton predozat universal uscat, Baumit, gri, interior / exterior, 25 kg
Pentru marire, pozitioneaza cursorul peste imagine.
14.10
TVA inclus
lei/
bucata
alerta
pret
0.56 lei/
kg

Pentru informatii despre stoc si livrare, trebuie sa ai selectata o localitate

Alege localitatea
Disponibil onlineLivrare in Alege localitatea
Verifica disponibilitatea in magazinul fizicAlege localitatea
Se livreaza doar la:  bucata  (
1 bucata = 25 kg
)
bucata
Distribuie:

Descriere si specificatii tehnice

Vezi
solutii de
creditare

Beton uscat, predozat, clasa de rezistenta C16/20. Se poate utiliza ca beton uscat, mortar uscat si sapa pentru toate lucrarile de betonare ce se realizeaza in casa si gradină la elemente de beton nerelevant structurale, pentru reparatia si reabilitarea elementelor de beton nestructurale.

Baumit Beton este rezistent la inghet si adecvat pentru toate lucrarile de betonare, lucrari de reparatii, atat pe sectiuni mici, cat si mari, la exterior si interior.

Utilizare: Pentru toate lucrarile de betonare in casa si gradina, fundatii pentru garaje si magazii, pentru realizarea betoanelor ciclopiene, a lucrarilor de zidarie in gradini, pentru realizarea buiandrugilor la usi si ferestre, trepte, stalpi si coloane ornamentale. Se poate turna in diverse cofraje. Pentru fixarea echipamentelor de joaca pentru copii, a stalpilor de gard a elementelor de semnalizare a balustradelor, stalpilor de iluminat ornamentali si a elementelor prefabricate decorative. Pentru realizarea aleilor şi a drumurilor de acces, pentru montarea bordurilor, pietrelor si dalelor de pavaj. Se poate utiliza pentru realizarea betonului (sapei) de panta la balcoane si terase cat si a pardoselilor pe strat de separatie la garaje si subsoluri. Material de umplutura fara cofraje. 

Prelucrare: Lucrarile de betonare se executa respectand tehnologia standard, respectand normele in vigoare. Baumit Beton livrat la sac se poate malaxa manual, cu malaxorul cu cadere libera, sau mecanizat cu malaxorul cu amestecare continua timp de 3-5 minute sau cu malaxorul cu amestecare fortata. Dupa malaxare, betonul proaspat trebuie pus in opera cat mai repede posibil. Inaltimea de cadere a betonului la turnare trebuie sa nu depaseasca 1 m. Consistenta betonului proaspat trebuie sa permita compactarea si driscuirea  acestuia. Necesarul de apa va fi reglat in functie de consistenta dorita (de la consistenta vartoasă la plastica). Pentru un sac sunt necesari de la 1,8 până la 2,5 litri.

Specificatii tehnice

Mod de ambalare
sac
Utilizare
interior / exterior; pentru lucrari de betonare / de reparatii
Compozitie material
ciment, agregate, aditivi
Culoare
gri
Temperatura de lucru (grade C)
5
Consum
20 kg / mp / cm
Cantitate
25 kg
Proportia amestecului
un sac (25kg) + 1.8-2.5 l apa
Aplicare
cu bidinea, trafalet, fier de glet
Aspect
stare de agregare solida, pulverulent
Afiseaza mai multe specificatii

Opiniile clientilor

5

2
2

Detii acest produs?

Ordoneaza dupa

Recomandare

scris de Florin Cristian acum un an
Excelent

Calitate buna , practic si rapid , 2-3l de apa /sac Am folosit la fixare gard cu teava rectangulara, betonata la 80cm adancime

0 Comentarii|Comenteaza

Foarte bun pentru lucrari mici

scris de Ciobotaru Liviu acum un anAchizitie verificata
Excelent

Usor de pus in opera, pentru lucrari simple (trotuare, fixare stalpi foisor) am folosit 3 L de apa pe sac pentru a fi mai maleabil. A trecut cu brio peste 1 an fara crapaturi.

0 Comentarii|Comenteaza