• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Brazi naturali

    Bradul de Craciun este cel mai indragit obicei al sarbatoriilor de iarna, mai ales datorita simbolurilor care i se asociaza: dragoste, bucurie, fericire, implinire, speranta, viata, sanatate, magie.  

    1 produse

      Aroma inconfundabila a bradului natural de Craciun contribuie la crearea unei atmosfere de sarbatoare si nu poate fi inlocuita de arome artificiale. In plus, aroma de cetina are un efect calmant si relaxant fiind adesea folosita si la aromaterapie.
     
    Brazii naturali de Craciun sunt prietenosi cu mediul inconjurator si pot fi achizitionati din magazinele fizice Dedeman sub doua forme:
     
    • brazi naturali in ghivece, care pot fi replantati in gradina sau intr-un parc;
    • brazi naturali taiati, care pot fi transformati in ingrasamant natural, strat protector pentru plante sau rumegus.
     
    Pomii naturali de Craciun comercializati de magazinele Dedeman provin din pepiniere sau exploatatii controlate, astfel incat traditia impodobirii pomului de Craciun nu afecteaza natura.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.