• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x
    De ce Dedeman?
     


    Sub sloganul "Dedicat planurilor tale" si cu o puternica ancorare in valorile sale, compania Dedeman se caracterizeaza prin simt practic, onestitate, harnicie, perseverenta si cu o personalitate calda, prietenoasa si loiala.

     

    Oamenii reprezinta cea mai importanta categorie de active din cadrul companiei Dedeman. Pe parcursul celor peste 20 de ani de activitate, Dedeman a dezvoltat un management organizational occidental, astfel incat sa se “dedice” atat planurilor clientilor sai dar in aceeasi masura si planurilor de dezvoltare profesionala al angajatilor sai. Toate aceste eforturi au fost confirmate prin prezenta companiei noastre in topul revistei Capital în 2005, al companiilor care îşi tratează angajaţii cu respect, iar în 2006 pe locul 8  în topul firmelor pentru care merită să lucrezi, al aceleaşi reviste. In 2010, Dedeman a fost al 4-lea cel mai mare angajator cu capital privat romanesc.    Pe o piata nationala foarte competitiva, ne bazam pe toti membrii echipei noastre pentru a obtine rezultate si a oferi servicii excelente clientilor nostri. Oferim angajatilor nostri sprijin si posibilitati de dezvoltare personala care sa-i ajute sa performeze in cele mai bune conditii si sa isi puna in aplicare initiativele.    Suntem constienti de faptul ca succesul companiei depinde de motivarea angajatilor nostri, de deschiderea si de capacitatea acestora de a contribui cu idei noi. Dorim sa raspundem nevoilor individuale ale celor peste 10.600 de angajati si ii incurajam sa mentina un echilibru sanatos intre activitatea profesionala si viata privata.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.