Dedeman
Toate Departamentele
Suport Clienti0234 525 525

Cazan termic pe peleti, Alfa Plam Commo Compact 32, cu ardere normala, din fonta, 32 kW

Cod Produs: 2023530

  • Cazan termic pe peleti, Alfa Plam Commo Compact 32, cu ardere normala, din fonta, 32 kW
  • Cazan termic pe peleti, Alfa Plam Commo Compact 32, cu ardere normala, din fonta, 32 kW
Cazan termic pe peleti, Alfa Plam Commo Compact 32, cu ardere normala, din fonta, 32 kW
Cazan termic pe peleti, Alfa Plam Commo Compact 32, cu ardere normala, din fonta, 32 kW
Pentru marire, pozitioneaza cursorul peste imagine.
12566.00
TVA inclus
lei/
bucata
alerta
pret
Include taxa verde: 350.00 lei (fara TVA).

Pentru informatii despre stoc si livrare, trebuie sa ai selectata o localitate

Alege localitatea
Disponibil doar la comandain magazinul Alege magazinul

Acest produs nu poate fi comandat online. Te asteptam in cel mai apropiat magazin Dedeman pentru consultanta si achizitie.

Distribuie:

Descriere si specificatii tehnice

Vezi
solutii de
creditare

Commo Compact 32 este un cazan termic ce functioneaza pe peleti si se poate utiliza pentru  incalzire centralizata.

Commo 32 este un cazan compact, complet, componentele necesare functionarii sistemului de incalzire fiind incorporate din fabrica. Acesta vine echipat cu:

  • pompa de circulatie - este o pompa RS 30/6, amplasata pe linia de retur a cazanului; poate functiona la 2 sau 3 viteze, in functie de rezistenta sistemului de incalzire; viteza a doua este setata in fabrica.; daca este necesar, puteti schimba viteza; nu este nevoie de alta pompa, cu exceptia cazurilor de incalzire speciala (incalzirea pardoselii, cu cazan de acumulare, etc.);
  • vas de expansiune - are o capacitate de 18 litri; functia acestuia este de a stabiliza presiunea din cazan si din instalatia de incalzire; presiunea acestuia este setata din fabricatie la 1 bar; are o supapa de reglare a presiunii;
  • supapa automata de ventilatie – este montata pe conducta de retur, sub capac; rolul ei este de a evacua aerul din cazan; se poate ajunge la acest ventil pe partea laterala dreapta, privind catre centrala;
  • supapa de siguranta – este amplasata sub capacul sobei, pe linia de alimentare a apei; racordul de intrare este R1/2"; se deschide la o presiune a apei de 2.5 bari; la acest ventil se poate ajunge inlaturand partea laterala dreapta, privind catre centrala;
  • supapa de retinere – racord 5/4”; este amplasata pe linia de alimenatre cu apa a cazanului; nu permite intoarcerea apei reci din sistem, atunci cand pompa se opreste, impiedicand crearea de condens in cazan si conductele de evacuare a gazelor de ardere; condensarea poate aparea pana cand nu vor fi consumate 2 - 3 rezervoare de combustibil - aparitia condensului in cazan la prima aprindere este un fenomen normal;
  • robinet de umplere si golire a instalatiei - se foloseste pentru umplerea si golirea instalatiei; se afla jos, in partea din spate; racordul de intrare este R1/2", iar cel de iesire este cu o prelungire pentru furtun.

Principala caracteristica si cel mai mare avantaj al acestui cazan este ca are un mecanism incorporat pentru curatarea mecanica automata a camerei de ardere.
Este un sistem unic, patentat, ce nu permite acumularea resturilor nearse de peleti pe fundul camerei de ardere, asa-numita "cimentare" si blocare a deschiderii pe fundul camerei de ardere. In plus, acest sistem asigura mai multa autonomie de lucru a cazanului, adica o functionare mai indelungata fara curatare.

Commo Compact 32 are doua cenusare mari, care asigura mai multa autonomie de lucru si o functionare mai indelungata fara nevoie de a curata timp de cateva zile (in functie de consumul si calitatea peletilor).

Cazanul are un rezervor de peleti cu o capacitate de 70 kg. Acesta poate fi conectat la un rezervor mare de peleti cu o capacitate de 300 - 500 kg, care poate fi asezat langa cazan si poate fi umplut dupa nevoie. Se recomanda utilizarea peletilor cu dimensiuni de 30 mm lungime si un diametru de 6 mm. Buna functionare a cazanului depinde de tipul si calitatea peletilor.

Inainte de punerea in functiune a cazanului Commo Compact 32 se recomanda citirea cu atentie a instructiunilor de utilizare si respectarea acestora.

Specificatii tehnice

Brand
Alfa Plam
Garantie Persoana Fizica (luni)
24
Garantie Persoana Juridica (luni)
24
Tip cazan pe combustibil solid
ardere normala
Adancime (mm)
830
Capacitate rezervor peleti (kg)
70
Accesorii
componentele necesare pentru functionarea sistemului de incalzire sunt incorporate din fabrica
Consum minim peleti (kg/h)
2.13
Consum maxim peleti (kg/h)
7.14
Greutate (kg)
360
Afiseaza mai multe specificatii

Opiniile clientilor

Nu exista opinii

0 opinii

Fii primul care adauga o opinie!

Spune-le si altora parerea ta despre noul produs.

In aceasta sectiune sunt publicate doar opiniile referitoare la produse.
Solicitarile care nu sunt o opinie referitoare la acest produs va rugam sa le scrieti aici.