Feedback

Feedback

Centrale termice

(47 produse)
Alegerea unei centrale termice nu a fost nicicand mai usoara. Iti stau la dispozitie modele de centrale termice pe gaz si centrale termice electrice, cu putere termica variata. Acum poti beneficia de confortul termic dorit, dar si de o eficienta energetica ridicata.
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate

Centrale termice potrivite casei tale

Primul criteriu ce trebuie luat in considerare in alegerea unei centrale termice este sursa energiei de care dispune incaperea in care va fi amplasata aceasta. In functie de acest lucru poti alege intre centrale pe gaz sau centrale termice pe energie electrica.

O centrala termica pe gaz este o alternativa excelenta la incalzirea centralizata a spatiului. Pe langa autonomia absoluta, o centrala pe gaz se remarca prin randament maxim, usurinta in intretinere si eficienta energetica ridicata. Achizitionarea unei centrale pe gaz va fi adecvata pentru a asigura incalzirea eficienta a spatiilor pentru diverse scopuri, de la case rezidentiale, apartamente, la birouri, depozite si altele.

Cum aleg o centrala termica?

Un lucru esential in alegerea unei centrale termice pe gaz este sa determinati caracteristicile de performanta adecvate, astfel incat echipamentul sa nu functioneze la limita capacitatilor sale si, in acelasi timp, sa ofere nivelul asteptat de caldura si confort in interior. Numarul de consumatori este de asemenea important, pentru a ne asigura ca puterea centralei acopera capacitatea necesara de apa calda.

Gama de centrale termice pe gaz este una variata, astfel ca poti gasi cu usurinta un model adaptat nevoilor tale. Centralele termice beneficiaza de tehnologie de ultima generatie (centrale termice in condensare), special gandita pentru a le mari randamentul. O centrala pe gaz are dimensiuni compacte, design modern si este silentioasa, caracteristici datorita carora poate fi amplasata in incaperi de dimensiuni variate. Centralele electrice pot fi o alternativa pentru locuintele care nu au acces la gaz, acestea pot fi amplasate aproape oriunde datorita faptului ca reteaua electrica are o acoperire foarte mare in toata tara, pierderile de caldura ale acestora sunt minime deoarece acest tip de centrala termica transforma curentul electric utilizat direct in caldura. Centralele termice pe energie electrica sunt usor de utilizat si de reglat si nu necesita revizii frecvent, nu produc noxe iar tehnologia de care dispun protejeaza mediul inconjurator.

Indiferent daca optezi pentru o centrala termica pe gaz sau o centrala electrica trebuie sa iei in considerare urmatoarele aspecte: Suprafata totala a imobilului ce va trebui incalzit si numarul de consumatori - eficienta centralei va fi influentata de dimensiunile locuintei si numarul de consumatori, asadar va trebui sa alegi cu atentie o centrala termica cu o putere adecvata; In cazul in care iti doresti o temperatura constanta in toate camerele, trebuie sa iei in considerare achizitionarea unui termostat. Acesta poate fi achizitionat separat, ori poate fi inclus in diferite pachete promotionale, impreuna cu centrala termica.

Pentru a te bucura cat mai mult de avantajele unei centrale termice, realizeaza procesul de achizitionare pe indelete si documentat.

Comparator