Compania

Cum suntem dedicați planurilor tale?

"Dedicați planurilor tale" nu este doar un slogan, este o garanție a faptului că serviciile ce poartă amprenta Dedeman sunt unele complete. Din planurile cu care viitorii noștri colegi, clienți și parteneri vin la noi, facem o promisiune: că îi vom ajuta să-ți împlinească visurile.

Rețeaua Dedeman

Oferim clienților posibilitatea de a pleca din magazinele noastre cu tot ce le trebuie pentru a-și construi casa de la A la Z.

Angajator de top

Credem că cei peste 12.000 de angajați sunt, de fapt, stâlpul de temelie al companiei, fiind cheia succesului Dedeman

Serviciile noastre

În oricare dintre magazinele Dedeman, clienții beneficiază de o paletă extinsă de servicii care îi vor ajuta în realizarea planurilor

Comandă online

Cu peste 50.000 de produse pentru casă și grădină, site-ul Dedeman oferă posibilitate de a comanda online, cu livrare la domiciliu.

Despre noi

Povestea noastră, povestea Dedeman

Cum toate poveștile românești încep cu zicala "A fost odată ca niciodată", capitolele poveștii de succes Dedeman își încep istorisirea în anul 1992, doi antreprenori români au dezvoltat lanțul de retail cu materiale de construcții și produse pentru amenajări interioare de tip Do-It-Yourself (DIY), destinat celor ce doresc să-și construiască și să-și amenajeze căminul.

Valorile noastre

Dedeman înțelege succesul ca rezultat lal onestității, perseverenței, ambiției și lista continuă. Fideli valorilor noastre, avem încredere că și pe viitor vom fi cea mai potrivită alegere pentru fiecare dintre clienții și colaboratorii noștri.

Responsabilitate socială

Dincolo de dezvoltarea economică, Dedeman și-a asumat angajamentul continuu de a contribui la îmbunătățirea vieții comunității din care face parte și în care își desfășoară activitatea. De-a lungul vremii, compania Dedeman a investit în sport, educație, cultură și în planuri pentru comunitate și mediu, toate acestea fiind acum însumate sub umbrela proiectului "Planuri de bine"

Comunicate de presa

Aici gasești cele mai recente comunicate de presă emise de compania Dedeman

Regulamente

Aici găsești cele mai recente regulamente emise de compania Dedeman.

Certificări ISO

Ne preocupăm să fim conformi celor mai înalte standarde privind calitatea serviciilor și produselor furnizate.

Contact colaboratori

Îți dorești o colaborare cu Dedeman? Completează propunerea ta în formularul dedicat.