Planuri de Bine pentru Sport

Investim in sport pentru ca valorile sale sunt similare cu cele care ne ghideaza munca in fiecare zi: onestitate, munca, perseverenta, ambitie, seriozitate.

Sportul ne ofera clipe de tensiune si de bucurie, lectii de viata pentru momentele in care nu suntem castigatori, dar gasim puterea sa mergem mai departe. Sportul ofera exemple copiilor nostri si contribuie la un stil de viata sanatos pentru o natiune tot mai puternica si mai motivata.

Cu numeroase proiecte, sponsorizari si amenajari de terenuri pentru activitati sportive, Dedeman continua sa fie un suport activ si fidel al sportului romanesc.

Descoperiti mai jos cateva dintre Planurile de Bine pentru Sport:

Dedeman sustine performanta 100% romaneasca, printr-un parteneriat cu Simona Halep

 

Sub sloganul "Performanta 100% romaneasca" Dedeman a semnat, in 2014, un parteneriat cu Simona Halep, sportiva devenita un adevarat simbol national.

Suntem mandri sa fim partenerii unei mari sportive ce a scris istorie pentru tara noastra. Simona este prima tenismena din Romania ce a atins locul 1 mondial si a castigat 2 turnee de Mare Slem, dovedind ca prin munca, ambitie si perseverenta poti obtine rezultate remarcabile.

 

In contextul acestui parteneriat, compania Dedeman a construit si cateva terenuri de tenis in Deva, Targu Jiu, Oradea si Bucuresti (Liceul Teoretic Traian, Complexul Sportiv Ion Tiriac).

Suntem cu totii parte din echipa – Dedeman, Partener Principal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman

Din octombrie 2015, Dedeman a devenit Partener Principal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si al Echipei Olimpice, pentru o perioada de 5 ani. Noul parteneriat reprezinta o reluare a colaborarii dintre Dedeman si COSR, care au semnat primul acord, cu o durata de 2 ani, inca din octombrie 2011. Astfel, compania Dedeman a fost alaturi de sportivii romani la ultimele doua Jocuri Olimpice de Vara: Olimpiada de la Londra si Olimpiada de la Rio si va continua sa sustina performanta romaneasca si la Olimpiada de Vara de la Tokyo.

Cu ocazia acestui parteneriat, compania Dedeman a desfasurat si o campanie de comunicare centrata pe emotia cu care ne sustinem cu totii sportivii preferati, avandu-i in prim plan pe Simona Halep, Corina Caprioriu, Marian Dragulescu, Marian Oprea si Tiberiu Dolniceanu. Spotul tv poate fi vizionat pe canalul nostru de Youtube

In calitate de Partener Principal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman am fost alaturi de liceenii care au participat la Gimnaziada, editiile 2017 si 2018.

Competitia este organizata de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman alaturi de Ministerul Educatiei Nationale si cele zece federatii nationale ale sporturilor implicate. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul cosr.ro

Sprijinim in mod consecvent sportul romanesc

Dedeman sustine de asemenea, in calitate sponsor, numeroase federatii, fundatii si cluburi sportive, precum Federatia Romana de Atletism, Federatia Romana de Tenis, Federatia Romana de Rugby, Clubul Sportiv Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, Fundatia Olimpica Romana, Fundatia Nadia Comaneci precum si echipe de volei, fotbal sau hochei si echipa de Fed Cup a Romaniei.

Pe langa acestea, Dedeman a sprijinit si sprijina organizarea diferitelor competitii sportive: Cupa Nadia Comaneci la gimnastica artistica, BRD Nastase Tiriac Trophy (turneu intrerupt de la desfasurare in acest moment), BRD Open Bucharest, meciurile de Fed Cup la care participa si echipa Romaniei.

In 2018 am fost alaturi de echipa de Fed Cup a Romaniei in meciurile disputate cu echipa Canadei pentru accederea la barajul pentru Grupa Mondiala si, ulterior, la cele impotriva Elvetiei. In urma victoriilor de la aceste competitii echipa de Fed Cup a Romaniei a acces in Grupa Mondiala.

In 2019, echipa Romaniei a invins echipa Cehiei calificandu-se in semifinalele Fed Cup. Semifinala a avut loc la Rouen, fiind castigata de echipa Frantei dupa 5 meciuri extrem de disputate.

 

Imagini de la meciurile de Fed Cup :

Turneul ITF organizat la Bucuresti in intervalul 7 -15 iulie 2018 a purtat numele Trofeul Halep-Dedeman. Am fost mandri sa sprijinim organizarea acestui turneu, cu atat mai mult cu cat cinci dintre jucatoarele din sferturile de finala au fost din Romania, iar trei dintre ele au ajuns in semifinale.

 

Imagini de la Trofeul Halep-Dedeman :

In 2018, pentru al 5-lea an consecutiv de la infiintarea competitiei, am sprijinit organizarea turneului de tenis Bucharest Open.

Am aplaudat jocul romancelor inscrise in competitie si ne-am bucurat de victoria echipei de dublu formata din Irina-Camelia Begu si Andreea Mitu.

Amenajarea de spatii pentru activitatile sportive

De-a lungul vremii Dedeman a construit, singur sau in parteneriat cu alte companii sau asociatii, si alte spatii pentru activitati sportive, cum ar fi Dedeman Sports Ground, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4 Bucuresti (o suprafata de aproximativ 4000 mp in Parcul Tineretului pe care au fost amenajate terenuri pentru fotbal, baschet, handbal, tenis de camp, tenis de picior respectiv volei precum si mese pentru tenis de masa ) si s-a numarat printre sponsorii construirii Patinoarului Telekom Arena din Otopeni.

In Bacau, la Scoala „Al. I Cuza”, am contribuit la renovarea salii de sport si modernizarea terenului de sport prin dotarea cu gazon artificial.

Spatiu pentru activitati sportive - amenajat in parteneriat cu Primaria Sectorului 4 Bucuresti

DEDEMAN - Sponsor BCR Open Romania 2009