• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Politica de confidentialitate

     

    S.C. Dedeman S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. 6623.


    Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de SC DEDEMAN SRL sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual.  


    Datele ce vor fi salvate in baza de date ale SC DEDEMAN SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa.


    Optarea pentru abonarea la newsletterul Dedeman implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania DEDEMAN.


    Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual DEDEMAN, informarea despre produsele si promotiile DEDEMAN sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de DEDEMAN, realizarea de rapoarte statistice.  


    SC DEDEMAN S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de DEDEMAN cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.


    SC DEDEMAN SRL va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter SC DEDEMAN SRL poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

     

    Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.


    Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:


     prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul acestuia;


     prin trimiterea unui email la adresa newsletter@dedeman.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea.

     

    In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal,  pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa newsletter@dedeman.ro prin care furnizeaza datele modificate.


     

    Aplicatia mobila

     

    Scopul permisiunilor cerute de catre aplicatia mobila Dedeman:

     

    1. Notificari
    Aplicatia mobila Dedeman are nevoie de acordul utilizatorului pentru a trimite informatii despre oferte si actualizari. 

     

    2. Locatie
    Accesul la locatie este folosit pentru a directiona utilizatorul catre cel mai apropiat magazin.

     

    3. Camera
    Pentru a folosi functia de "scanare produse" aplicatia mobila Dedeman presupune ca utilizatorul sa ofere acces la camera dispozitivului. Accesul la camera este strict utilizat pentru scanarea codului produselor cu scopul de a oferi informatii despre acestea. Nu se acceseaza galeria foto si nu se salveaza nimic in dispozitivul utilizatorului.


    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.