• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Cum comand

     

     

    Folosind meniul din partea stanga aferent categoriilor si subcategoriilor navigati pana veti gasi produsul cautat. De asemenea cautarea produselor se poate face si prin folosirea campului de situat in partea centrala a site-ului. 

     


    Pentru a adauga produsul in cosul de cumparaturi apasati butonul “adauga in cos” situat in partea dreapta a paginii de detalii produs sau din pagina de listare produse. 

     

    Daca sunteti la prima accesarea a site-ului Dedeman si doriti sa adaugati un produs in cosul de cumparaturi vi se va afisa o fereastra prin care vi se va solicita sa alegeti un judet/sector si un magazin aferent. Alegerea unui magazin este necesara pentru a vizualiza disponibilitatea stocurilor, a preturilor corecte ale produselor si pentru a putea comanda online din magazinul selectat. 


     

     

     

     

    Dupa alegerea unui magazin Dedeman, acesta ramane salvat iar la urmatoarele accesari nu va mai fi necesara selectarea unui nou magazin. Insa din meniul situat in partea superioara a paginii, puteti oricand sa selectati un alt magazin Dedeman.


    Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi este semnalizata printr-o fereastra situata in partea dreapta sus a paginii.
    De aici se poate accesa cosul de cumparaturi, unde puteti actualiza cantitatea produselor adaugate in cos, se pot continua cumparaturile sau puteti finaliza comanda. 

     

     

     

     

    Pe tot parcursul navigarii in magazinul online Dedeman, puteti vizualiza numarul de produse adaugate in cosul de cumparaturi prin intermediul simbolului “Cosul meu” (situat in partea dreapta superioara a site-ului) iar prin accesarea acestuia va puteti intoarce oricand in cosul de cumparaturi de unde puteti finaliza comanda.

     

     

      

    Trimiterea comenzii


                    Daca aveti deja cont in magazinul online Dedeman va puteti autentifica cu adresa de email si parola

                        si sa folositi adresele de livrare si facturare deja existente in cont. 

                    Daca nu aveti cont va puteti crea unul prin completarea datelor necesare.

     


    Facturare

     

    In urmatoarea faza va trebui sa completati datele de facturare. Astfel aveti optiunea de a comanda in calitate de persoana fizica, juridica, PFA sau ONG, prin completarea campurilor aferente tipului de persoana.  Pe factura fiscala se vor regasi: codul SAP al articolului, precum si denumirea acestuia.

     

     

         Daca adresa de facturare difera de adresa de livrare debifati optiunea “Datele facturii sunt identice cu datele de livrare” si introduceti o adresa de livrare noua.    Alegerea modalitatii de livrare


    La completarea datelor din comanda aveti posibilitatea sa va alegeti modalitatea de livrare. Valoarea costului de livrare se adauga automat la valoarea comenzii iar costul pentru transportul produselor difera in functie de modalitatea de livrare aleasa, precum si de localitatea de destinatie.

    Cele trei modalitati de livrare pe care le pune la dispozitie compania Dedeman clientilor sai sunt:


           livrarea prin curier

           livrarea prin flota Dedeman

           ridicarea de la magazinul DEDEMAN unde s-a plasat comanda
    Atentie!

    Transportul comenzilor ce urmeaza a fi livrate in judetele unde nu exista un magazin Dedeman se face exclusiv prin curier.

    Din motive logistice comenzile ce contin produse voluminoase si urmeaza a fi transportate in aceste judete nu vor putea fi onorate.

    Pentru mai multe detalii va rugam sa apelati Serviciul Suport Clienti la numarul de telefon 0234.525.525 sau prin email pe adresa suportclienti@dedeman.ro.

     

    Atentie! Pentru afisarea corecta a modalitatilor de livrare, la introducerea localitatii in campul de estimare, va rugam sa folositi optiunea "autocomplete", asa cum este ilustrat in exemplul de mai jos.    Alegerea modalitatii de plata


    In functie de modalitatea de livrare Dedeman va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

      Plata online cu cardul (Visa / Maestro / Mastercard)

      Plata online in rate fara dobanda prin card de cumparaturi Raiffeisen Bank

      Plata online in rate fara dobanda prin card de cumparaturi BCR

      Plata online in rate fara dobanda prin card de cumparaturi BT

      Plata online in rate fara dobanda cu CardAvantaj de la Credit Europe Bank

      Plata online in rate fara dobanda cu carduri emise de Garanti Bank

      Plata prin transfer bancar (prin ordin de plata).

      Plata ramburs

     

     

     

    Dupa ce ati ales modalitatea de livrare, plata si v-ati exprimat acordul prin bifarea optiunii "Sunt de acord cu termenii si conditiile", apasati butonul “Trimite comanda”. 

     

    Dupa trimiterea comenzii, veti primi un email de confirmare referitor la comanda.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.