De ce Dedeman?

Pentru ca suntem „dedicati planurilor tale”

Oamenii sunt cea mai importanta valoare si resursa a companiei Dedeman. Pe parcursul celor peste 29 de ani de activitate, am dezvoltat o cultura organizationala dedicata atat planurilor clientilor nostri, cat si planurilor de dezvoltare profesionala a angajatilor din cadrul companiei.

„Dedicat planurilor tale" este sloganul ce are la baza valorile noastre, ale companiei Dedeman, definite in cateva cuvinte prin simt practic, orientare spre solutii, perseverenta, integritate si loialitate.

Pe o piata nationala foarte competitiva, ne bazam pe toti membrii echipei noastre pentru a obtine rezultate remarcabile si pentru a oferi servicii excelente clientilor nostri.

Pentru ca ne dorim angajati valorosi si motivati, colegii nostri sunt sprijiniti pe parcursul traseului profesional prin programe de dezvoltare a competentelor, pachete salariale competitive si o continua orientare spre rezultate obtinute datorita valorilor care ne unesc.

Companie si oameni, am crescut in acelasi timp

Suntem constienti de faptul ca succesul companiei depinde de performanta angajatilor nostri, de experienta lor profesionala si personala in cadrul unui mediu de lucru care cere si ofera dedicare si initiativa, implicare si colegialitate, angajament si stabilitate. Pentru a raspunde nevoilor celor peste 12.000 de angajati, suntem alaturi pas cu pas.