Dedeman
Categorii produse

Dispozitiv anticartita PS-320, 700 mp, incarcare solara

Cod Produs: 1019955

  • Dispozitiv anticartita PS-320, 700 mp, incarcare solara
Dispozitiv anticartita PS-320, 700 mp, incarcare solara
Pentru marire, pozitioneaza cursorul peste imagine.

Pentru informatii despre stoc si livrare, trebuie sa ai selectata o localitate

Alege localitatea
Indisponibil temporarin magazinul Alege magazinul

Momentan, stocul produsului este epuizat.

Produse alternative

Dispozitiv anticartita VK 01, 2000 mp
Dispozitiv anticartita VK 01, 2000 mp
(6)
86.10 lei
/bucata
Dispozitiv antirozatoare Hoff, 150 m2
Dispozitiv antirozatoare Hoff, 150 m2
(2)
41.90 lei
/bucata
33.90 lei
/bucata

Super

Pret!

Descriere si specificatii tehnice

Vezi
solutii de
creditare

Dispozitiv pentru alungat cartite cu alimentare solara tineti cartitele departe de gradinile Dumneavoastra! Alarma sonica pentru alungarea cartitelor si rozatoarelor de camp, alimentata cu baterii solare. Pentru functionare continua si pe timp de noapte, aparatul include o baterie reîncarcabila care se incarca in timpul zilei. Tub din aluminiu cu rezistenta inalta si excelente proprietati de propagare a sunetului. Sistem eficient de generare a sunetelor deranjante. Simplu de utilizat, nu necesita intretinere, doar ingropati aparatul în centrul suprafetei afectate.

Specificatii tehnice

Garantie Persoana Fizica (luni)
24
Garantie Persoana Juridica (luni)
12
Suprafata de eficienta (mp)
700
Tensiune de alimentare (V)
2402
Frecventa (Hz)
300

Opiniile clientilor

1

3
3

Detii acest produs?

Ordoneaza dupa

Slab.

scris de Adrian Pagu acum 2 ani
Nu recomand

1. Dupa un an, trebuie schimbat acumulatorul. Asta inseamna desfacerea aparatului care se soldeaza cu ruperea firelor de la celula foto (sunt prea scurte). Lipirea la lor, e extrem de dificila deoarece nu exista urechi de lipire si trebuie sa o faceti direct pe circuitul celulei. Evident, la doua lipiri aruncati celula foto. 2. Dupa un an, plasticul de deasupra celulei foto se matuieste de la soare. Polisarea lui nu are efect, matuirea se re-produce imediat. Dupa 2 ani, din 3 aparate, doar unul mai functioneaza, cu piese de la celelalte. Daca Dedeman intentioneaza recomercializarea lor ar trebui sa impuna producatorului geam de sticla si fire mai lungi la celula foto. Dar... cartitele ajung la 1-2 m de aparat, deci care e efectul?

0 Comentarii|Comenteaza

Cartita sapa pe langa ea

scris de Otto K. acum 6 ani
Nu recomand

- eficienta zero - foarte putine cartite sunt afectate de sunetul produs de acest dispozitiv. - nu este cu "ultrasunete", pur si simplu scoate un sunet la fiecare 30 secunde care ar trebui sa sperie cartita sau sa o irite Daca vreti sa scapati de cartita: - cel mai sigur capcane pe galerii - pastile cu gaz Sau va luati un caine - nu am auzit de cineva cu caine in curte care sa aiba cartita, mai ales ca isi marcheaza teritoriul si cartita simte mirosul si evita. Pentru cei cu gazon nou, puneti plasa de gazon (gen pres) nu va iesi nicio cartita din pamant vreodata.

0 Comentarii|Comenteaza

Bani aruncati pe fereastra

scris de George Dadulescu acum 6 ani
Nu recomand

Daca înfigeam un bat in mușuroi era același lucru. Am aruncat banii pe fereastra, cârtitei putin ii pasa de acest produs.

0 Comentarii|Comenteaza