Dedeman
Toate Departamentele

Glet Ceresit CT 126, pe baza de ipsos, interior, 20 kg

Cod Produs: 5001381

  • Glet Ceresit CT 126, pe baza de ipsos, interior, 20 kg
Glet Ceresit CT 126, pe baza de ipsos, interior, 20 kg
Pentru marire, pozitioneaza cursorul peste imagine.
29.50
TVA inclus
lei/
bucata
alerta
pret
1.48 lei/
kg

Pentru informatii despre stoc si livrare, trebuie sa ai selectata o localitate

Alege localitatea
Disponibil onlineLivrare in Alege localitatea
Verifica disponibilitatea in magazinul fizicAlege localitatea
Se livreaza doar la:  bucata  (
1 bucata = 20 kg
)
bucata
Distribuie:

Din aceeasi colectie

Descriere si specificatii tehnice

Vezi
solutii de
creditare

Ceresit CT 126 este un glet pentru interior pe baza de ipsos aditivat pentru denivelari de la 2 la 10 mm. Se foloseste pentru egalizarea suprafetelor si umplerea denivelarilor intre 2 si 10 mm si obtinerea de suprafete netede pe pereti si plafoane in interiorul cladirilor. Se aplica pe beton, tencuiala traditionala, vopseluri de dispersie (rezistente), placi de gips-carton.

Acest glet este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Finisarea se poate face in mod traditional prin slefuire cu glasspapier sau prin netezire cu fierul de glet, cu putin timp inainte de intarirea materialului aplicat pe perete.

CT126 permite egalizarea suprafetelor prin incarcari de pana la 10 mm intr-un singur strat. Suprafata gletuita va deveni perfect neteda si de un alb mat. Daca se doreste, gletul poate fi vopsit dupa uscare cu vopseluri de dispersie sau pe baza de solventi organici.

Suprafetele din beton si tencuiala traditionala pot fi reparate cu mortarul Ceresit CT 85. Suprafetele lucioase pe care au fost aplicate vopseluri de ulei vor fi asperizate cu glasspapier si apoi desprafuite. Suprafetele absorbante (ipsos, BCA, silicati sau de provenienta lemnoasa) vor fi grunduite cu Ceresit CT 17.

Ceresit CT 126 se va introduce in cantitatea masurata de apa rece si curata si se va amesteca cu ajutorul unui rotator cu paleti pana la obtinerea unei mase uniforme, fara aglomerari. Dupa 3-5 minute se va amesteca din nou. Masa pregatita trebuie utilizata intr-un interval de aproximativ 40 - 60 minute de la preparare. Astfel preparat, gletul se va aplica in strat uniform pe suport, cu ajutorul fierul de glet.

Lucrarile se vor face in conditii lipsite de umezeala, la o temperatura a aerului si a suportului de 5 - 30°C. Toate datele tehnice prezentate se refera la conditii de temperatura de 20°C si umiditate relativa a aerului de 60%.

Gletul Ceresit CT 126 este ambalat in saci cu capacitatea de 20 kg.

Specificatii tehnice

Brand
Ceresit
Compozitie material
amestec de ipsos cu compusi minerali si aditivi
Model
CT 126
Consum (Kg/mp)
1.2 kg / mp / mm
Aderenta finala (N/mmp)
0.5
Utilizare
casnica / industriala, pentru interior, pe beton, tencuiala traditionala, vopseluri de dispersie (rezistente), placi de gips-carton
Grosime de aplicare (mm)
2 - 10
Poate fi vopsit
Da
Necesar apa/kg
7 litri apa / 20 kg produs
Densitate (kg/l)
1.1
Afiseaza mai multe specificatii

Ghiduri si informatii utile

Opiniile clientilor

5

3
3

Detii acest produs?

Ordoneaza dupa

Super!

scris de Oprea Mircea Daniel acum 2 luni
Excelent

Un produs excelent. Omogen până la ultima picătură. Îți dă voie să lucrezi cu el timp îndelungat față de alte produse. Recomand.

0 Comentarii|Comenteaza

raspuns

scris de avn acum 7 ani
Excelent

La sacul de 5 kg spune ca ar intra 1,2 kg/mp => 6-7 saci de 20 kg.

1 Comentariu|Comenteaza

glet

scris de Popescu Marius acum 8 ani
Excelent

buna ziua de cati saci de glet ceresit CT126 de 20kg as avea nevoie pentru a acoperii o suprafata de 140/150mp? multumesc de raspuns

1 Comentariu|Comenteaza