icon_ceas_alb
In perioada sarbatorilor pascale, magazinele Dedeman vor avea programul modificat. Vezi detalii ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Cariera

    INCEPUTUL IN DEDEMAN


    Forta noastra este reprezentata de cei peste 10.000 de angajati, deoarece consideram capitalul nostru cel mai de pret ca fiind personalul firmei. Suntem o echipa tanara de profesionisti care cultiva competenta. Daca vei face parte din echipa noastra vei avea niste colegi de la care sa ai ce invata. La noi vei invata de la „masterii” companiei si ii vei invata pe cei care inca nu stiu atat de multe ca tine.


    Noi credem in dezvoltare profesionala! Oricate stii deja, venind la noi vei afla si mai multe. Daca esti senior pregateste-te sa-ti amintesti cum e sa descoperi in fiecare zi ceva nou, pentru ca la noi vei trece printr-un program asiduu de pregatire, deoarece ne „dedicam planurilor tale” de dezvoltare a carierei, accesare la pozitii de management, daca iti doresti o astfel de pozitie si daca ai potential. Asa ca, datorita formarilor multiple de care beneficiaza angajatul Dedeman, experienta nu este o conditie a angajarii la Dedeman (cu foarte putine exceptii).    Obiectivele noastre principale in managementul resurselor umane sunt:

      Integrarea la cel mai bun nivel a tuturor angajatilor
      Crearea unui spirit propriu al companiei reprezentat de valorile noastre si de cultura noastra organizationala.
     

    Pe langa salariu, jobul tau la Dedeman va insemna si o suma de beneficii, dar despre asta vom vorbi mai concret fata in fata.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.