Feedback

Feedback

Politica de retur magazin online persoane juridice

Dedeman oferă clienților săi serviciul de returnare al produselor conform politicii interne și a legislației în vigoare.

Dedeman își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

SERVICIUL RETUR

*Condiţiile de retur pentru persoane juridice sunt cele menţionate în Politica de retur în magazinele fizice.

RESTITUIREA SUMELOR PROVENITE DIN SERVICIUL DE RETUR SE VA FACE ASTFEL:

  • În numerar, în cazul sumelor plătite ramburs pentru comenzile livrate prin Flota Dedeman/curier (costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile);

Notă: În cazul clienților persoane juridice, este necesară eliberarea unei chitanțe de către aceștia pentru restituirea sumei în numerar (conform OMFP nr. 2634/2015), în caz contrar suma va fi restituită prin bancă;

  • Prin virament bancar, pentru plățile efectuate prin bancă (O.P.), inclusiv cele achitate prin card bancar (în cazul solicitării returului la o dată ulterioară vânzării);
  • Prin transmiterea către bancă a solicitării de anulare/refacere a tranzacției, în cazul în care plata s-a efectuat cu card bancar (în cazul în care produsele se returnează în aceeași zi în care s-a efectuat plata sau în toate cazurile în care produsele au fost achiziționate cu plata în rate - cu card de credit).

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Dedeman prelucrează datele cu caracter personal ale reprezentanţilor legali, împuterniciţilor, persoanelor de contact ai partenerilor contractuali; în conformitate cu prevederile legale pentru:

  • executarea contractului încheiat cu dumneavoastră, care include și returnarea produselor/restituirea sumelor ca urmare a acceptării serviciului de retur, conform prevederilor legale/condițiilor menționate mai sus;
  • pentru conformarea cu normele, reglementările legale.

În cazul în care nu există neconformități iar produsele îndeplinesc toate condițiile de retur menționate mai sus, angajații DEDEMAN SRL vor proceda la întocmirea documentelor financiar-contabile aplicabile, în conformitate cu prevederile legale (factură de retur/avans, dispoziție de compensare, dispoziție de plată, chitanță). Datele necesare întocmirii documentelor mai sus menționate fac referire la: nume, prenume, semnătura, număr de telefon, adresa de e-mail, după caz. Vom folosi datele cu caracter personal în scopul întocmirii documentelor financiar-contabile, contactarea în vederea soluţionării returului, conform dispozițiilor legale în vigoare.

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi consultată în orice magazin fizic al Dedeman SRL, aceasta fiind disponibilă la intrarea în magazin (Biroul Servicii Clienți), iar online la următorul link: Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru mai multe detalii te invităm să consulți informațiile publicate pe site-ul nostru, secțiunea Protecția datelor, accesând pagina: Politica de confidentialitate.