icon_ceas_alb
In perioada sarbatorilor pascale, magazinele Dedeman vor avea programul modificat. Vezi detalii ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Certificate de calitate

     

    ISO

    Motivele adoptarii unui sistem de management integrat calitate - mediu

    Decizia strategica de adoptare a sistemului de management integrat calitate - mediu (denumit, in continuare, SISTEMUL DE MANAGEMENT INTEGRAT) a fost luata in vederea imbunatatirii performantei si oferirii unei baze de dezvoltare durabila a organizatiei, prin realizarea unui echilibru intre societate, economie, mediu. Beneficiile potentiale vizeaza furnizarea consecventa de produse si servicii care satisfac toate categoriile de cerinte (client, legale si reglementate), cresterea satisfactiei clientului, stabilirea riscurilor si oportunitatilor asociate, demonstrarea conformitatii cu cerintele SISTEMUL DE MANAGEMENT INTEGRAT complementare celor pentru produse si servicii.


    La baza SISTEMULUI DE MANAGEMENT INTEGRAT, proiectat si implementat pentru cerintele afacerii, stau trei concepte identice si integrate, respectiv: abordarea procesuala, gandirea bazata pe riscuri si oportunitati si ciclul PDCA. Principiile SISTEMULUI DE MANAGEMENT INTEGRAT identificate sunt: orientarea catre client, leadership, angajamentul personalului, abordarea bazata pe proces, imbunatatirea, luarea deciziilor pe baza de dovezi si managementul relatiilor cu partile interesate.

    1. Suntem dedicati in protejarea mediului

    Prin implementarea sistematica a managementului de mediu, demonstram clientilor si intregii comunitati ca protejarea mediului este printre cele mai importante preocupari ale companiei. Astfel, ne-am propus sa protejam mediul prin diminuarea si prevenirea impacturilor daunatoare, reducerea la minim a posibilelor efecte daunatoare ale conditiilor de mediu asupra organizatiei, si prin imbunatatirea continua a performantei de mediu.

     

      Vezi certificat ISO 14001 : 2015


    2. Conformarea la cele mai inalte standarde privind calitatea serviciilor si produselor furnizate

    Prin adoptarea unui sistem de management al calitatii, scopul nostru este de a imbunatati constant performanta globala si capacitatea de a pune la dispozitie in mod consecvent produse si servicii care satisfac cerintele si asteptarile atat ale clientului cat si cele legale.

     

      Vezi certificat ISO 9001 : 2015

    3. Politica SISTEMULUI DE MANAGEMENT INTEGRAT si obiectivele propuse pentru anul in curs:

    SISTEMUL DE MANAGEMENT INTEGRAT CALITATE - MEDIU implementat in DEDEMAN S.R.L este bazat pe satisfacerea cerintelor standardelor internationale SR EN ISO 9001 : 2015 si SR EN ISO 14001 : 2015 si urmareste atat satisfacerea cerintelor clientilor, a cerintelor legale, a celor reglementate, cat si imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite clientilor, in conditii de eficienta economica pentru compania si de mentinere a reputatiei companiei pe piata de profil.

    Dedicarea fata de clienti si preocuparea constanta asupra nevoilor clientilor externi / interni ramane in continuare un obiectiv pe care DEDEMAN S.R.L. il considera unul principal / prioritar, acest principiu fiind prezent si in sloganul companiei: “Dedicat planurilor tale”.

     

      Vezi politica de management integrat CALITATE - MEDIU

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.