Dedeman
Categorii produse

Kit reparatie parbriz Abro

Cod Produs: 1024166

  • Kit reparatie parbriz Abro
Kit reparatie parbriz Abro
Pentru marire, pozitioneaza cursorul peste imagine.

Pentru informatii despre stoc si livrare, trebuie sa ai selectata o localitate

Alege localitatea
Indisponibilin magazinul Alege magazinul

Acest produs nu mai face parte din oferta Dedeman.

Descriere si specificatii tehnice

Vezi
solutii de
creditare

Kitul Abro este destinat repararii parbrizului spart sau crapat (pana la 20 cm) in timp util - cateva minute.

Pregatirea suprafetei:

  • In sezonul cald: parcati masina la umbra si deschideti geamurile, pentru a racori sticla. Daca acest lucru nu este posibil, aplicati o carpa umeda, rece, pe partea interioara a parbrizului (sau a geamului) ce trebuie reparat. 
  • In sezonul rece: incalziti sticla, folosind aeroterma masinii in pozitia cald, timp de 10 minute. Nu folositi solutii de dezghetare!

Mod de utilizare:

1. Curatati sticla cu o carpa uscata. 2. Dezlipiti una din suprafetele protectoare ale garniturii si asezati-o (cu partea adeziva pe sticla) pe spartura, cat mai centrat, cu urechiusa in sus. 3. Dezlipiti si cealalata suprafata protecoare. 4. Asezati piedestalul peste garnitura, in acelasi mod: cat mai centrat, cu urechiusa in sus. Apasati cu degetele pe toata suprafata, pentru o atasare ermetica. 5. Inlaturati capacul seringii; introduceti seringa in piedestal si inserati continutul acesteia. Pentru eficienta, rasuciti seringa in timp ce impingeti pistonul acesteia. 6. Trageti de pistonul seringii, pana ce apare crestatura de pe piston. Fixati pistonul in aceasta pozitie, prin asezarea in crestatura a piesei de forma “[“ (din capatul seringii) si asteptati timp de 20 - 30 secunde. 7. Rasuciti pistonul si eliberati-l, pentru a permite injectarea de rasina in zona defecta. Verificati geamul din interiorul masinii, pentru a vedea daca spartura este umpluta cu rasina. Daca nu, repetati pasii 6 si 7. 8. Asteptati 15 minute. 9. Inlaturati seringa de pe piedestal. Atasati din nou capacul la seringa, pentru utilizari ulterioare. Folosind o lama ascutita, inlaturati piedestalul. 10. Acoperiti zona reparata cu folie alimentara sau cu orice alt material plastic transparent. Este posibil ca pe sticla sa ramana bucati din garnitura, care se curata usor. 11. Lasati masina in soare, timp de 15 minute (sau mai mult, daca este o zi cu nori). Folosind o lama ascutita, inlaturati urmele de garnitura si de orice alte resturi chimice. Daca este nevoie, folositi solutie de curatat sticla.

Pentru crapaturi mai mari, de pana la 20 de cm: 1. Curatati sticla cu o carpa uscata; 2. Inlaturati capacelul seringii. Porniti din partea inferioara a crapaturii (de jos in sus!). Foarte incet si cu multa atentie, apasati pistonul seringii, urmand linia crapaturii, pentru a o umple; 3. Din interiorul masinii, apasati, foarte usor si cu atentie, pe sticla, chiar sub zona ce trebuie reparata, pentru a permite rasinii sa curga in crapatura; 4. Atasati din nou capacelul la seringa, pentru utilizari ulterioare. Acoperiti zona reparata cu folie alimentara sau cu orice alt material plastic transparent; 5. Lasati masina in soare, timp de 20-30 minute; 6. Folosind o lama ascutita, curatati zona reparata.

Specificatii tehnice

Greutate (g)
10
Utilizare
auto

Opiniile clientilor

2.35

3
1
2

Detii acest produs?

Ordoneaza dupa

Produs OK

scris de Maxim Claudiu acum 7 ani
Excelent

Personal am folosit produsul si este foarte ok. Probabil cei care nu au fost multumiti de produs nu l-au folosit corespunzator. Se foloseste la fisuri nu la umplere cavitati ca material de adaos. Se pune solutia doar dupa ce s-a facut vacuum cu seringa/sistem blocare, astfel intra cu presiune rasina.

0 Comentarii|Comenteaza

Dezamagire totala

scris de Dan acum 7 ani
Nu recomand

Adezivul nu se intareste nici dupa trei zile.Am facut teste diferite fara rezultat.Nu inteleg de ce produsul este pus in vanzare.Peierdere de timp si bani si semtimentul ca am fost pacalit.

1 Comentariu|Comenteaza

apa de ploaie

scris de iulian acum 9 ani
Nu recomand

am urmat instructiunile pas cu pas si nu da niciun rezultat..APA DE PLOAIE, nu aruncati banii pe asa ceva

2 Comentarii|Comenteaza