icon_ceas_alb
In perioada sarbatorilor pascale, magazinele Dedeman vor avea programul modificat. Vezi detalii ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Servicii

    Livrare marfa


    Dedeman pune la dispozitia clientilor livrarea produselor prin Flota Dedeman. Livrarea se face de la magazinul Dedeman de unde ati achizitionat produsele prin intermediul serviciului de livrare a marfii. Plata pentru transportul marfurilor se face in functie de valoarea marfii, tipul produselor si de distanta pana la adresa de livrare mentionata de catre client.


    TERMENI SI CONDITII DE TRANSPORT


    Va informam ca Serviciul de livrare a marfii va este pus la dispozitie din dorinta de a elimina efortul dumneavoastra de a transporta materialele cumparate din magazinul nostru.


    Serviciul de livrare a marfii este asigurat cu respectarea conditiilor afisate in fiecare unitate, precum si a urmatoarelor reguli:

    1. Transportul este asigurat pana in zonele in care masinile pot parca in conditii de siguranta.

    2. Transportul produselor de la masina in/la/pana la locuinta cumparatorului nu este obligatia conducatorului auto.

    3. Clientul trebuie sa se asigure ca are cu cine sa descarce si sa transporte marfa in curte/casa/apartament.

    4. In situatia in care la numerele de telefon lasate de dumneavoastra nu raspunde nimeni intreaga raspundere pentru neplacerile cauzate de intarzieri, apartine clientului.

    5. Daca marfa nu poate fi livrata din cauza clientului (adresa incorecta, incompleta, numar de telefon gresit etc), urmatorul transport nu mai intra in categoria serviciului gratuit si se va face numai contracost.

    6. Solicitarile speciale nu fac obiectul conditiilor de mai sus.

    7. Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile in livrarea marfurilor cauzate de forta majora (inundatii, cai de acces inzapezite, impracticabile etc). In acest caz, transportul se va reprograma in functie de posibilitatile de transport.

     

    Atentie!

    Conducatorul autovehiculului va ajuta la descarcarea marfii din masina insa nu si la manipularea sa in vecinatate, de aceea va recomandam ca in cazul in care aveti marfuri voluminoase sa aveti personal pentru manipularea produselor.  

    Pentru alte informatii legate de livrare aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari prin intermediul formularului de contact, pe adresa de e-mail suportclienti@dedeman.ro sau puteti apela Serviciul Suport clienti Dedeman la numarul unic de contact 0234.525.525.

     

    Alte servicii de care poti beneficia in magazinele Dedeman

     

     Consultanta gratuita  Consultanta gratuita  arrow servicii   Solutii de finantare  Proiectare bai si bucatarii  arrow servicii  Mixare vopsele  Mixare vopsele  arrow servicii 
     Serviciul suport clienti  Suport clienti  arrow servicii   Service scule electrice  Service scule electrice  arrow servicii   Inchirieri scule  Inchiriere scule  arrow servicii 
     Serviciul de livrare a marfii  Livrare marfa  arrow servicii   Returnare produse  Returnare produse  arrow servicii   Comenzi speciale  Comenzi speciale  arrow servicii 
     Solutii de finantare  Solutii de creditare  arrow servicii   Confectionare perdele  Confectionare perdele  arrow servicii   Livrare materiale grele  Livrare materiale grele  arrow servicii 


    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.