icon_ceas_alb
In perioada sarbatorilor pascale, magazinele Dedeman vor avea programul modificat. Vezi detalii ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Ghid de cumparare online

    Livrarea prin curier

     

    Livrarea produselor se realizeaza si prin intermediul companiilor prestatoare de servicii de curierat cu care Dedeman a incheiat un contract in acest sens. Livrarea are loc din depozitul online catre adresa mentionata in comanda, cu costul afisat inainte de finalizarea acesteia.

    In cazul livrarii prin curier, aveti posibilitatea sa deschideti coletul si sa intrati in posesia produselor dupa ce semnati documentele de transport si ati achitat contravaloarea produsului (daca ati optat pentru plata ramburs).

     

    Conditii de transport prin curier:

      costul pentru livrarea produselor prin curier este achitat de catre client;

      costul de livrare este determinat in principal de greutatea si volumetria produselor, dar pot aparea costuri suplimentare in functie de zona unde se afla localitatea de destinatie;

      termenul de livrare este cel specificat in momentul plasarii comenzii (in rubrica "sumar comanda"), fiind comunicat si in e-mailul de confirmare.


     

    Coletele a caror greutate depaseste 40 kg se livreaza in urmatoarele conditii:

     

    Transportul este asigurat pana in zonele unde masinile pot parca in conditii de siguranta.

    Conducatorul autovehiculului va ajuta la descarcarea produselor din masina, insa nu si la manipularea lor in vecinatate. De aceea, va recomandam sa aveti persoane care sa va ajute la transportul produselor de la masina pana in casa/curte/apartament.

    In situatia in care, la numerele de telefon lasate nu raspunde nimeni, nu ne asumam raspunderea pentru neplacerile cauzate de intarzieri. In acest caz, transportul va fi reprogramat.

    Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile in livrarea marfurilor cauzate de forta majora (inundatii, cai de acces inzapezite, impracticabile). In acest caz, transportul se va reprograma.


    Livrarea produselor se efectueaza conform programului de lucru al curierului, de luni până vineri, in intervalul orar 09.00 - 17.00.

    Recomandari

      In momentul receptionarii produselor, va rugam sa prezentati curierului un act de identitate, daca acesta va este solicitat;

      Va rugam sa verificati integritatea coletului;

      Va rugam sa refuzati primirea coletului daca ambalajul prezinta urme vizibile de deterioare, murdarie sau sesizati ca produsul nu este in stare buna (din interior se aud zgomote de produs spart) si sa solicitati curierului completarea unui Proces Verbal de marfa deteriorata la livrare.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.