Livrare materiale grele & voluminoase prin flota Dedeman

Dedeman pune la dispozitia clientilor serviciul de livrare materiale grele si voluminoase. Acest serviciu este realizat prin mijloace proprii de transport, prin care se realizeaza livrarea si manipularea produselor.

Printre produsele care beneficiaza de acest tip de livrare sunt cele din urmatoarele categorii: ciment, var hidratat, tencuieli, caramida, bca, pavaj, borduri, boltari, plasa sudata, polistiren, vata minerala, otel beton, adezivi, fara a exclude insa si alte tipuri de produse comercializate de Dedeman.

Acest serviciu este diferit de livrarea cu flota Dedeman standard (vezi aici mai multe detalii cu privire la flota Dedeman standard ).

Livrarea materialelor grele este intotdeauna contracost iar taxa de livrare se calculeaza in functie de zona, distanta si greutatea comenzii. De asemenea, termenul de livrare difera de la un magazin la altul.

In cazul comenzilor online, costul de transport se calculeaza si este afisat in cosul de cumparaturi, inainte de finalizarea comenzii.

Info: In magazinul Dedeman Baneasa nu este este disponibil acest serviciu.

In cazul livrarilor cu produse livrate pe palet se aplica un cost de descarcare/palet, ce va fi inclus in valoarea transportului.

Atentie! Plata ramburs nu este disponibila pentru acest tip de livrare.

Livrarea materialelor grele nu se poate realiza in urmatoarele cazuri:

  • intr-o anumita zona exista restrictii de tonaj (ex: paduri, podete, zone protejate);
  • relieful nu o permite (ex: Delta Dunarii, drumuri de munte);
  • strada nu o permite (lipsa spatiu viraj, strada ingusta, alte autoturisme care blocheaza accesul, etc);
  • in localitatea unde se face livrarea este necesara eliberarea unei autorizatii de liber acces iar plata pentru aceasta autorizatie nu a fost efectuata (unele magazine Dedeman au abonament anual si astfel, nu mai este necesara eliberarea autorizatiei).

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0234 525 525 sau pe adresa de e-mail suportclienti@dedeman.ro.

A fost folositoare informatia?
Distribuie: