icon_ceas_alb
In perioada sarbatorilor pascale, magazinele Dedeman vor avea programul modificat. Vezi detalii ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Ghid de cumparare online

    Modalitati de livrare


    Livrarea produselor comandate de la Dedeman se efectueaza pe intreg teritoriul Romaniei, prin modalitatea de livrare disponibila si afisata.

     

    Atentie!


    Produsele care au afisat in pagina de produs mesajul "Disponibil online - Livrare Curier" se livreaza exclusiv prin curier din depozitul online Dedeman. De asemenea, produsele care au afisat mesajul "Disponibil online - Livrare din magazin Dedeman Oras" se livreaza prin flota Dedeman in localitatea selectata de dvs. 


    Din motive logistice, comenzile ce contin produse voluminoase, cele ce contin ceramica sau materiale grele (caramida, BCA) se livreaza exclusiv prin flota Dedeman in orasele unde exista magazin Dedeman.     


    Pentru mai multe detalii va rugam sa apelati Serviciul Suport Clienti la numarul de telefon 0234.525.525 sau prin email pe adresa suportclienti@dedeman.ro.

     

    In magazinul online Dedeman, livrarea se poate face prin urmatoarele modalitati:


     Livrare prin flota Dedeman

     Livrare prin Curier

     Ridicarea din magazin

     


    Daca aveti deja cont si ati salvat adrese de livrare si facturare, acestea se vor incarca automat la completarea unei comenzi online.


    Costurile de livrare sunt calculate automat in cosul de cumparaturi. Aceste costuri difera in functie de distanta de la magazinul Dedeman de unde a fost plasata comanda pana la adresa de destinatie, precum si de valoarea totala a bunurilor comandate (in cazul livrarii cu flota Dedeman) sau de greutatea produselor (in cazul livrarii prin curier).


    Livrarea marfurilor cu Flota Dedeman Standard se poate face intr-un interval de la 2 pana la 5 zile lucratoare in functie de zona unde se afla adresa de livrare. 

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.