• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Ghid de cumparare online

    Modalitati de livrare


    Livrarea produselor comandate de la Dedeman se efectueaza pe intreg teritoriul Romaniei, prin modalitatea de livrare selectata de dvs.

     

    Atentie!

    Transportul comenzilor ce urmeaza a fi livrate in judetele unde nu exista un magazin Dedeman se face exclusiv prin curier. Insa, din motive logistice, comenzile ce contin produse voluminoase (polistiren, vata minerala, etc) sau grele (caramida, BCA, etc) si urmeaza a fi transportate in aceste judete, nu vor putea fi onorate.

     
    Pentru mai multe detalii te rugam sa apelezi Serviciul Suport Clienti la numarul de telefon 0234.525.525 sau prin email pe adresa suportclienti@dedeman.ro.

     

    In magazinul online Dedeman livrarea se poate face prin urmatoarele modalitati:


     Livrare prin flota Dedeman

     Livrare prin Curier

     Rezervare in magazin

     


    Daca ati aveti deja cont si ati salvat adrese de livrare si facturare, acestea se vor incarca automat la completarea unei comenzi online. 


    Costurile de livrare sunt calculate in cosul dvs de cumparaturi. Aceste costuri difera in functie de distanta de la magazinul Dedeman de unde a fost plasata comanda, pana la adresa de destinatie precum si de valoarea totala a bunurilor comandate in cazul livrarii cu flota Dedeman, sau de greutatea produselor, in cazul livrarii prin curier.


    Termenul de livrare pentru produsele aflate pe stoc este de 1 - 3 zile. Daca este depasit acest termen un operator Dedeman va comunica clientului un nou termen de livrare. In situatia in care produsul nu se afla in stocul curent de marfa, dar produsul este disponibil la comanda, clientul are posibilitatea comandarii produsului, iar termenul de livrare poate fi prelungit.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.