Modalitati de plata

Dedeman va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

1. Plata online cu cardul (Visa / Maestro / Mastercard)

Plata online se face in conditii de siguranta maxima folosind un card bancar care permite efectuarea de tranzactii online. Dupa efectuarea platii veti primi o confirmare de plata pe adresa dvs. de email.

Procesatorul de plata foloseste un sistem securizata, bazat pe standardul 3Dsecure. 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2.

Procesatorul de carduri nu va avea nici o obligatie (nici fata de Utilizatorul Final, nici fata de Beneficiar) de a suporta vreuna din cheltuielile legate de denuntarea unilaterala a contractului de catre Utilizatorul Final si nu va raspunde in nici un fel fata de acesta.

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre site-ul dedeman.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Clientii pot comanda online de pe site-ul Dedeman folosind carduri emise oriunde in lume sub sigla Visa sau MasterCard. Pentru cardurile emise in strainatate, atasate la conturi in alta moneda, conversia se face in lei la cursul valutar al bancii emitente. Platile efectuate din afara teritorului Romaniei se fac in lei.

Date ce vor fi introduse pentru efectuarea platii sunt urmatoarele:

Daca alegeti sa efectuati plata online cu cardul (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro) veti fi redirectionat intr-o pagina securizata a procesatorului de plati online.

Detaliile cardului nu vor ajunge la Dedeman si niciun angajat Dedeman nu va intra in posesia datelor de card. Tranzactia se desfasoara pe serverele procesatorului de plati online.

Dupa inregistrarea cu succes a comenzii suma platita va fi blocata in contul dumneavoastra urmand a fi incasata de catre Dedeman doar dupa confirmarea comenzii.

2. Plata online in rate fara dobanda prin card de cumparaturi Raiffeisen Bank

Programul Rate fara dobanda este disponibil pentru orice cumparaturi efectuate cu cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in magazinele Dedeman.

Cum functioneaza facilitatea Rate fara dobanda:

Pentru mai multe detalii click aici

3. Plata online in rate fara dobanda prin card de cumparaturi BT

STAR Forte este cardul de cumpărături, cu o linie de credit generoasă, cu care poți cumpara în RATE fără dobândă, și care îți aduce cumpărături câștigătoare. De fiecare dată când folosești cardul la cumpărături, primești bani în puncte STAR pe card. 1 punct = 1 leu**

Ce poti face cu punctele? Acestea sunt bani pe care îi poți cheltui în rețeaua magazinelor partenere STAR. Dedeman este unul dintre acestea.

Pentru mai multe detalii click aici

4. Plata online in rate FARA DOBANDA cu carduri emise de Garanti Bank

Bonus Card de la Garanti Bank, primul card de credit cu cip din Romania, îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături in cele peste 30 magazine Dedeman din tara, sau online pe site-ul www.dedeman.ro

Foloseste Bonus Card si:

Nu ai inca Bonus Card? Suna la Alo Garanti: 0800 80 1234 sau (+40 21) 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţele de telefonie).

Pentru mai multe detalii click aici

5. Plata online in rate FARA DOBANDA cu carduri de la Credit Europe Bank

CardAvantaj – cel mai iubit card de rate din Romania:

Pentru mai multe detalii click aici

6. Plata prin ordin de plata (OP)

Dupa selectarea produselor dorite, alegeti plata "ordin de plata", plasati comanda. Dupa verificarea si confirmarea stocurilor de catre consultantul de vanzari Dedeman, veti primi pe adresa dvs. de email o factura proforma cu datele de identificare necesare pentru efectuarea platii. Pentru o livrarea cat mai rapida a comenzii, recomandam efectuarea platii in termen de 48 ore de la primirea ofertei (facturii proforme).

Datele solicitate clientului pentru emiterea ofertei sunt:

Datele companiei DEDEMAN, in contul careia se efectueaza plata sunt:

Conturi disponibile pentru plati in RON:

Observatie: In Trezorerie pot face plati doar Persoanele Juridice care detin un cont in Trezorerie.

Conturi disponibile pentru plati in EURO:

Important! La completarea ordinului de plata la rubrica: (dupa caz) ”reprezentand”, “destinatia platii”, “valoarea reprezinta” va rugam sa scrieti numarul comenzii online, primita pe email.

7. Plata ramburs (la primirea coletului)

Dupa selectarea produselor dorite si introducerea datelor cerute selectati “Plata ramburs”. Plata se va efectua catre curier la momentul livrarii comenzii.

In cazul livrarilor cu plata ramburs persoanele juridice pot achita suma maxima de 5000 lei iar persoanele fizice 10000 lei.

Serviciul de plata ramburs (la primirea coletului) are pretul de 5.00 lei (TVA inclus).

A fost folositoare informatia?
Distribuie: