Navigarea in magazinul online Dedeman

Daca esti la prima vizita in site-ul Dedeman si doresti sa adaugi un produs in cos, se va afisa o fereastra pop-up in care vei fi invitat sa selectezi judetul / localitatea, respectiv magazinul Dedeman cel mai apropiat de tine.

Odata selectata localitatea si magazinul de unde doresti sa comanzi, va trebui sa iti creezi un cont sau, daca ai deja unul existent, sa te autentifici.

Daca ai deja cont, te poti autentifica folosind datele de identificare de la ultima vizita in site, prin completarea lor in campul din stanga. Daca doresti sa iti creezi un nou cont, o poti face in campul din dreapta, prin completarea tuturor datelor necesare.

Daca doresti sa cauti un produs sau o categorie anume, campul de cautare situat in partea centrala a site-ului, te va ajuta.

In magazinele Dedeman vei gasi o gama variata de produse din urmatoarele categorii: bucatarie, baie, mobilier, electrocasnice, scule si unelte, gradina, decoratiuni, auto, amenajari interioare, gresie si faianta, constructii, termice, electrice, sanitare si dormitoare.

Navigand cu mouse-ul peste sectiunea din meniu Toate Departamentele, se va deschide o fereastra aferenta, in care vei gasi subcategoriile corespunzatoare fiecare categorii de produse. Astfel, poti naviga in subcategoria cea mai apropiata de produsul dorit.

La click cu mouse-ul pe categoria dorita se va deschide o pagina noua, in care poti explora subcategoriile aferente.

Odata ajuns intr-o subcategorie, ai la dispozitie diverse optiuni de filtrare a produselor, pentru a-l gasi pe cel care se potriveste nevoilor tale.

Produsele pot fi filtrate dupa disponibilitate si pret.

A fost folositoare informatia?
Distribuie: