Dedeman
Categorii produse

Pachet curatare - protectie instalatii termice Doctor Cleanex

Cod Produs: 2021949

  • Pachet curatare - protectie instalatii termice Doctor Cleanex
Pachet curatare - protectie instalatii termice Doctor Cleanex
Pentru marire, pozitioneaza cursorul peste imagine.
116.00
TVA inclus
lei/
bucata
alerta
pret

Pentru informatii despre stoc si livrare, trebuie sa ai selectata o localitate

Alege localitatea
Disponibil doar la comandain magazinul Alege magazinul

Acest produs nu poate fi comandat online. Te asteptam in cel mai apropiat magazin Dedeman pentru consultanta si achizitie.

Distribuie:

Descriere si specificatii tehnice

Vezi
solutii de
creditare

Doctor Cleanex este un pachet complet de curatare si protectie instalatii termice care faciliteaza executarea operatiunilor in sistemele de incalzire intr-un mod eficient si rapid.

Acesta contine:

  • un flacon Cleanex Instal Plus (1 kg), agent neutru (nu necesita neutralizare) pentru curatarea instalatiilor termice, special dezvoltat pentru curatarea depunerilor de namol din instalatiile termice care au probleme de transfer termic datorate colmatarii cu calcar, oxizi de fier si namol;
  • un flacon Instal Protect Plus (1 kg), inhibitor de coroziune si depuneri cu film protector, care asigura protectia optima a instalatiilor si impiedica formarea bacteriilor in circuitele termice de incalzire;
  • un dispozitiv de dozare, Chem-Uni-Dose, care faciliteaza introducerea substantelor chimice in sistemul de incalzire. 

Mod de utilizare:

  1. Cuplati adaptorul Chem-Uni-Dose ( inclus in pachet) la instalatia termica pe bucla de incarcare sau la unul din calorifere respectand instructiunile de montaj. 
  2. O dozare cu Cleanex Instal Plus folosind adaptorul montat este suficienta pentru cca. 30 litri apa (cca. 3-4 calorifere). Daca instalatia este mai mare, repetati procedura utilizand restul de produs suficient pentru maximum 100 litri apa (cca. 10 calorifere). 
  3. Lasati instalatia in functiune 1-2 saptamani (se recomanda montarea unui filtru antimagnetita pe returul instalatiei pentru a retine integral mizeria din circuit). 
  4. Scoateti fluidul din instalatie si reincarcati sistemul cu apa (se recomanda apa demineralizata).
  5. Dozati Instal Protect Plus folosind adaptorul Chem-Uni-Dose. O dozare este suficienta pentru cca. 30 litri apa (cca. 3-4 calorifere). Daca instalatia este mai mare, repetati procedura utilizand restul de produs suficient pentru maximum 100 litri apa (cca. 10 calorifere). 

Verificati caracteristicile fluidului termic la cel mult 12 luni.

Opiniile clientilor

5

1
1

Detii acest produs?

Ordoneaza dupa

Foarte bun

scris de Viorel acum 3 ani
Excelent

Dupa spalarea centralei ,caloriferelor si vizita a doua randuri de meseriasi am hotarat sa incerc si acest produs pentru a scapa de zgomotul din centrala . Dupa primele 24 de ore totul a revenit la normal. Recomand din toata inima mai ales ca nu ai nevoie de pompe speciale pt ca pachetul este dotat cu ce ai nevoie, deci te descurci singur foarte usor.

1 Comentariu|Comenteaza