Pagina produsului

In pagina de produs poti gasi informatii detaliate precum: denumire completa, descriere, pret, poze, caracteristici tehnice, documentatie tehnica in format PDF (fise tehnice, instructiuni de montaj, manuale de utilizare, agremente tehnice) si opiniile altor clienti cu privire la produsul respectiv.

De asemenea, tot in pagina de produs ai posibilitatea sa fii alertat atunci pretul produsului scade. Daca doresti sa impartasesti pareri despre produsul dorit, ai aceasta posibilitate prin distribuirea pe reteaua sociala Facebook sau Messenger.

Produse cu unitati de masura si de vanzare diferite

De exemplu, pentru gresie si faianta, pretul afisat este per unitatea de masura de baza (metrul patrat), chiar daca unitatea de vanzare este cutia. De asemenea, in cazul acestor produse, in pagina exista informari cu privire la echivalenta dintre unitatea de masura de baza si unitatea de vanzare (ex: 1 cutie = 1.52 mp).

In campul editabil din pagina de produs se introduc valorile numerice ale unitatilor de masura de baza. Unitatile de vanzare in cazul acestor produse sunt urmatoarele: bucata, coala, cutie, litru, m (metri), mp (metri patrati), mc (metri cubi), pachet, pereche, rola, sac, set, sul, kg, punga.

Aceste produse pot fi achizitionate doar ca multiplu al unitatii de vanzare, informatie afisata sub pret. Astfel, pentru a achizitiona aceste produse, introdu in campul editabil cantitatea dorita (unitatea de masura de baza), care va fi rotunjita in plus la o unitate de vanzare fixa. Spre exemplu, 2.5 metri patrati vor fi rotunjiti la 3.04 mp, echivalentul a doua cutii.

A fost folositoare informatia?
Distribuie: