• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Placaj

    Cand vorbim despre placaj, este cunoscut faptul ca evolutia sa de-a lungul timpului il recomanda pentru folosirea lui in diverse domenii. Placajul din lemn este format dint-un numar de furnire asezate perpendicular unul peste celalalt.  

    8 produse

      Placajul poate fi diferentiat si in functie de tipul lemnului: placaj din lemn usor, dur, tropical, fiecare fiind preferat pentru caracteristicile sale specifice.
     
    Placajul antiderapant reprezinta solutia profesionala pentru carosarea masinilor de transport, de toate tipurile, insa se poate utiliza si pentru constructia de scene descoperite, placari pereti autoutilitare, amenajari skate-parcuri, pereti catarare, locuri de joaca, schele si platforme deschise.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.