Responsabilitate sociala

Dincolo de dezvoltarea economica, compania Dedeman si-a asumat angajamentul continuu de a contribui la imbunatatirea vietii comunitatii din care face parte si in care isi desfasoara activitatea.

De-a lungul vremii, compania Dedeman a investit in sport, educatie, cultura si in planuri pentru comunitate si mediu, toate acestea fiind acum insumate sub umbrela proiectului “Planuri de Bine”.

In activitatea comerciala desfasurata zilnic ne dedicam planurilor clientilor nostri, iar cu fiecare Plan de Bine indeplinit dorim sa ne dedicam planurilor si nevoilor comunitatii, pentru a ne aduce contributia in dezvoltarea socio-economica a acesteia, alaturi de toti cei dedicati schimbarilor in bine.

Planuri de Bine pentru Sport

Investim in sport pentru ca valorile sale sunt similare cu cele care ne ghideaza munca in fiecare zi: onestitate, munca, perseverenta, ambitie, seriozitate.

Sportul ne ofera momente de tensiune si de bucurie, lectii de viata pentru momentele in care nu suntem castigatori, dar gasim puterea sa mergem mai departe. Sportul ofera exemple copiilor nostri si contribuie la un stil de viata sanatos pentru o natiune tot mai puternica si mai motivata.

Planuri de Bine pentru Educatie

Educatia este cel mai important motor de dezvoltare al unei comunitati. Educatia ofera modele, deschide orizonturi, starneste curiozitatea si ofera solutii.

Investim in educatie doarece ne dorim o societate puternica, cu viziune si capacitate de dezvoltare.

Planuri de Bine pentru Cultura

Bogatia culturala a Romaniei ne-a facut si ne face in continuare cunoscuti in lume.

Creativitatea, inovatia, spiritul artistic, talentul pornesc din scantei si initiative care au nevoie de sustinere pentru a nu se stinge si pentru a-si atinge potentialul focului care incalzeste inimi si ilumineaza perspective.

Sprijinim cultura pentru ca manifestarile artistice, dincolo de aplauze si zambete, starnesc uimire, ridica intrebari si ofera solutii nebanuite.

Planuri de Bine pentru Comunitate

Conditiile decente de trai pentru toti locuitorii unei tari trebuie sa fie o prioritate intr-o societate moderna. Un acoperis solid deasupra capului, acces la electricitate si alte utilitati esentiale sunt lucruri normale pentru majoritatea dintre noi dar din pacate, un vis pentru persoanele din comunitati defavorizate, sate uitate de lume, localitati sarace.

Desfasuram si sprijinim proiecte dedicate comunitatii si asigurarii unui trai decent deoarece consideram normal si vital pentru Romania ca toti locuitorii ei sa dispuna de un minim confort in caminele lor.

Planuri de Bine pentru Mediu

Sanatatea noastra este influentata de mediul in care traim, aerul pe care il respiram, sursele de poluare din jurul nostru.

Este important sa constientizam cu totii impactul pe care il avem asupra mediului inconjurator si faptul ca putem sa combatem efectele negative prin actiuni marunte si accesibile oricui, cum ar fi plantarea de copaci sau colectarea selectiva a deseurilor si reciclarea.

Dedeman sprijina astfel de initiative cu speranta ca tinerii vor invata sa aiba mai multa grija de planeta care ne „gazduieste” iar generatiile viitoare se vor bucura de un mediu curat si sanatos.