icon_ceas_alb
In perioada sarbatorilor de iarna, magazinele Dedeman si Serviciul Suport Clienti vor avea programul modificat. Vezi programul ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Compania

    Planuri de bine

     

    Planuri de bine

    Sub denumirea “Planuri de bine” Dedeman desfasoara o serie de proiecte destinate dezvoltarii comunitatii.

    Cea mai recenta initiativa, “Lumina pentru Balta Rosie”, este realizata in parteneriat cu organizatia Free Miorita si presupune asigurarea accesului la electricitate pentru un intreg sat izolat din judetul Botosani. Cu ajutorul panourilor solare, reusim sa aducem lumina in gospodariile oamenilor, atsfel incat ei sa-si poata desfasura activitatile mai usor, fie ca vorbim de copii care nu mai invata la lumina lumanarii sau de parintii lor care descopera ce inseamna o viata neconditionata de lumina soarelui.

     

     Citeste mai multe despre acest proiect aici.


    UPDATE:

    De 4 zile a fost nevoie pentru montarea sistemelor fotovoltaice la cele 15 case din Balta Rosie. Totul a fost posibil si gratie implicarii celor 17 voluntari, veniti din Bucuresti, Hunedoara, Targu Mures, Suceava, Iasi, Piatra Neamt si Cluj.


    Programul acestora a fost intens si fara prea mult timp de odihna: in fiecare zi trezirea la ora 6.30 si culcarea la 23.00.
    Duminica, in ultima zi a proiectului, voluntarii i-au vizitat pe localnici pentru a face mici reglaje la echipamente si a-I instrui cu privire la utilizarea acestora.

    In total, 58 de persoane, dintre care 27 de copii, se bucura acum de beneficiile curentului electric asigurat de aceste panouri. In plus, locuitorii din Balta Rosie au primit si cateva televizoare, dvd playere si dvd-uri cu desente animate pentru copii.
     Fotografii de Tudor Platon     Fotografii de Roxi Pop

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.