icon_ceas_alb
In perioada sarbatorilor pascale, magazinele Dedeman vor avea programul modificat. Vezi detalii ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Compania

    Proiectare bai si bucatarii

     

    Vino in zona de Gresie si Faianta, iar designerii nostri te vor ajuta sa iti aranjezi bucataria si baia asa cum iti doresti, cu ajutorul serviciului Proiectare Bai si Bucatarii, un program special creat de catre Dedeman pentru a te ajuta sa iti vezi planurile realizate. Intr-un soft de simulare 3D un specialist Dedeman iti va proiecta baia pe care o poti decora cu gresia si faianta care iti place.

     


    Important! Pentru inceperea simularii designerul va avea nevoie de la client de dimensiunile camerei pentru care se doreste simularea, dimensiunile altor elemente existente (usi, ferestre) si amplasarea cu aproximatie a obiectelor sanitare sau a mobilierului, acolo unde exista.

     


     

    Prin serviciul Proiectare Bai si Bucatarii poti sa:


    vizualizezi diferite marimi si combinatii de modele si culori disponibile pentru gresie si faianta;

    vezi mici detalii, precum braurile dintre gresie si faianta, combinatii de placi cu model si placi uni;

    - sistemul iti estimeaza cantitatatile de materiale necesare;

    - afli ce spatiu disponibil ai si pentru obiecte precum cada, dus, bideu, aparatura electrocasnica;

    - primesti sugestii de design in decorarea bucatariei si a baii, ce modele se asorteaza cu obiectele de mobilier din incaperea respectiva.    La finalizarea proiectarii, pentru realizarea in cele mai bune conditii a baii si/sau bucatariei, iti putem transmite, in format electronic (pe email), imagini ale simularii, precum si lista continand necesarul de materiale estimat de program. In conditiile in care nu aveti posibilitatea sa primiti aceste documente pe email, va putem oferi un set de printuri, alb negru, continand capturi de imagini ale simularii (cele mai representative), inclusiv lista cu necesarul de materiale.

    Serviciul Proiectare Bai si Bucatarii este gratuit pentru toate colectiile de gresie si faianta achizitionate de la DEDEMAN. Pentru mai multe informatii legate de serviciul de proiectare 3D va invitam in magazin.


     
     
     

    Alte servicii de care poti beneficia in magazinele Dedeman


     Consultanta gratuita  Consultanta gratuita  arrow servicii   Solutii de finantare  Proiectare bai si bucatarii  arrow servicii  Mixare vopsele  Mixare vopsele  arrow servicii 
     Serviciul suport clienti  Suport clienti  arrow servicii   Service scule electrice  Service scule electrice  arrow servicii   Inchirieri scule  Inchiriere scule  arrow servicii 
     Serviciul de livrare a marfii  Livrare marfa  arrow servicii   Returnare produse  Returnare produse  arrow servicii   Comenzi speciale  Comenzi speciale  arrow servicii 
     Solutii de finantare  Solutii de creditare  arrow servicii   Confectionare perdele  Confectionare perdele  arrow servicii   Livrare materiale grele  Livrare materiale grele  arrow servicii 

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.