Dedeman
Toate Departamentele

Sistem ultrafiltrare PUR 3 UF AquaPur 10"

Cod Produs: 2021327

 • Sistem ultrafiltrare PUR 3 UF AquaPur 10"
 • Sistem ultrafiltrare PUR 3 UF AquaPur 10"
Sistem ultrafiltrare PUR 3 UF AquaPur 10"
Sistem ultrafiltrare PUR 3 UF AquaPur 10"
Pentru marire, pozitioneaza cursorul peste imagine.
338.00
TVA inclus
lei/
bucata
alerta
pret

Pentru informatii despre stoc si livrare, trebuie sa ai selectata o localitate

Alege localitatea
Disponibil onlineLivrare in Alege localitatea Stoc limitat temporar
Verifica disponibilitatea in magazinul fizicAlege localitatea
bucata
Distribuie:

Descriere si specificatii tehnice

Vezi
solutii de
creditare

Sistemul ultrafiltrae PUR3UF se monteaza in instalatiile casnice de alimentare cu apa rece, la punctul de consum (sub chiuveta) cu scop de filtrarea apei.

Este un sistem de filtrare in 3 trepte astfel:

 1. filtrare mecanica: indeparteaza suspensiile solide din apa (nisip, rugina etc.);
 2. filtrare chimica: retine substante organice si agenti de dezinfectare solubili in apa - clor, derivati clorurati etc.; imbunatateste gustul si elimina mirosul neplacut;
 3. filtrare biologica: retine orice particula cu dimensiuni mai mari de 0.1 microni (bacterii).

Debitul apei filtrare este de 4 – 4.5 litri/min la 2 bar.

Contine 3 filtre prinse pe un suport din tabla cu posibilitatea de prindere pe perete.

Caracteristici filtre:

 • dimensiunea filtrelor: 10";
 • material filtre: pahare – opac, culoare albastru, din SAN (copolimer stiren – acrilonitril);
 • capace: albastru, din PP ranforsat cu talc;
 • etansare pahar/capac: inel O din EPDM;
 • conectare: filet de 1/2".

Tipul cartuselor sunt:

 • cartus filtrant 10" PP expandat de 1 micron de unica folosinta; reine particulele din apa mai mari de 1 micron (rugina, nisip);
 • cartus filtrant 10" carbune activ bloc din coaja de nuca de cocos de unica folosinta; retine substante organice dizolvate in apa, clor, derivati clorurati, resturi de pesticide etc; NU retine metalele grele, nu are efect asupra nitratilor si nitritilor.
 • cartus antibacterian 10" membrana UF 0.01-0.10 microni, material PVDF, suprafata membranei: 0.8 mp; retine particule cu dimensiuni mai mari de 0.1 μm, substanta organica cu molecule mari - ex. bacterii,etc.; NU retine din apa saruri, minerale, oligoelemente etc.

Pachetul de livrare cuprinde: 3 filtre inclusiv cartuse, conector de bransare la reteaua de apa, robinet de izolare, tuburi pentru conectare, baterie de apa filtrata, cheie pentru filtre, instructiuni de utilizare si montaj.

Specificatii tehnice

Pachetul include
3 filtre inclusiv cartuse, conector de bransare la reteaua de apa, robinet de izolare, tuburi pentru conectare, baterie de apa filtrata, cheie pentru filtre, instructiuni de utilizare si montaj
Utilizare
indepartarea suspensiilor solide din apa, retine substante organice si agenti de dezinfectare solubili in apa, imbunatateste gustul apei si elimina mirosul neplacut, retine orice particula cu dimensiuni mai mari de 0.1 microni

Alte alegeri populare

Opiniile clientilor

3.35

3
1
1
1

Detii acest produs?

Ordoneaza dupa

Acest filtru de apa ar trebui scos de pe piata

scris de George Popescu acum 4 luni
Nu recomand

Nu recomand acest filtru de la Valrom. Sistemul PUR 3 UF este imposibil de montat. Mare atentie, ca acele cartuse filtrante sunt introduse in cele 3 pahare albastre CU TOT CU AMBALAJ. Paharele noi trebuie desfiletate cu cheia si scos ambalajul din interior. Ma intreb cati oameni au strans paharele, fara a verifica cartusele. Filtrul este gata montat din fabrica, nu are sens sa fie dezasamblat pentru a scoate ambalajul de pe cartuse. Garnitura paharelor a dat mari batai de cap unor mesteri foarte priceputi. O strangi prea tare, se rupe si nu se mai gaseste in magazine. Nu o strangi cu toata forta, si curge apa din paharele astea ca la Cascada Niagara. Nu merita efortul! Filtrul acesta pare a fi de jucarie, cu riscul de a va inunda bucataria. L-am ales pentru posibilitatea de a reutiliza paharele de plastic, dar sunt imposibil de strans cu cheia aceea de plastic. Am returnat filtrul de la Valrom, iar Sistemul Aquaphor Crystal cu care l-am inlocuit este mult mai usor de montat. Cartusele fac un click la locul lor si nu a curs nici o picatura de apa.

0 Comentarii|Comenteaza

Bun

scris de Cretu Petrica acum 9 luni
Excelent

Raport calitate/pret foarte bun!

0 Comentarii|Comenteaza

Inele cauciuc etansare portfiltru

scris de David Costel acum 2 ani
Bun

Detin acest sistem de filtrare, apa are un gust bun cu conditia de a lasa sa curga inainte de a bea. Problema este cu inelele de cauciuc care etanseaza cele trei portfiltre. Datorita pozitionarii sistemului sub chiuveta, este un pic anevoioasa demontarea/montarea portfiltrului, astfel am rupt un inel cauciucat si nu gasesc ca piesa de schimb.

0 Comentarii|Comenteaza