• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Solutii de creditare

    Credit prin Cetelem


     Documente necesare**

    - Actul de identitate in original;
    - Fara adeverinta de venit.

     

    Mai multe detalii la biroul de Credit din magazin sau accesand website-ul www.cetelem.ro.

    Exemplu de calcul promotie curenta

    * Valabil pentru venituri provenite din salarii și pensii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).
    ** BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala Bucuresti, nu poate fi responsabil pentru eventualele întârzieri datorate indisponibilității sursei interogate (ANAF).

    Exemplu de calcul: Pentru o tranzactie in rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atasat in valoare de 20.000 lei efectuata la data aprobarii Liniei de credit si rambursata in 18 luni, rata lunara fixa este de 1.116 lei, dobanda fixa aplicata la sold este 0%, DAE 0,57%, valoare totala platibila 20.090 lei. Comision de administrare card: 5 lei pe luna. Promoţia este disponibilă pentru cumpărături în valoare de minim 1.500 lei. Credit oferit de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala Bucuresti, str. Clucerului nr. 78-80, sector 1, Bucuresti, Romania, J40/20815/2017, CUI 38627806. Ofertă valabila in perioada 01.03.2019 – 30.04.2019.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.