Solutii de creditare

Credit prin UniCredit

Sarbatorile mult visate sunt mai aproape cand te bucuri de oferta noastra de creditare.

Cumpara produse din magazinele Dedeman in valoarea de minimum 2.500 Lei, in rate prin unul dintre produsele financiare participante la promotia organizata de UniCredit Consumer Financing si primesti PE LOC un CARD CADOU DEDEMAN in valoare de 100 Lei, cu care iti poti achizitiona bradul de Craciun sau decoratiunile dorite.

OFERTA NOASTRA

RATE FIXE EGALE PRIN

  • Creditul in magazin “Turbo"/ "Precis”
  • Cardul de Credit UniCreditCard Partener “Turbo” / “Precis”

Valoarea minima a achizitiei bunului / bunurilor prin Produsele Participante:

Minimum 2.500 Lei (TVA inclus) pentru produsele achizitionate prin produsul “Turbo”;

Minimum 4.500 Lei (TVA inclus) pentru produsele achizitionate prin produsul “Precis”;

6-60 DE LUNI - Perioadele pe care le poti selecta pentru rambursarea sumei imprumutate

Carduri cadou cu valoare nominala de 100 Lei. Cardul Cadou este valabil timp de 3 ani de la primire si poate fi folosit la achizitia oricarui produs din magazine.

Te poti bucura de oferta in 3 pasi:

  1. Alege produsele dorite de minimum 2.500 Lei din magazinul Dedeman.
  2. Aplici la biroul de rate UniCredit Consumer Financing, fara adeverinta de venit*, pentru finantare prin unul din produsele financiare participante** la promotie.
  3. Semnezi documentatia de creditare si poti pleca acasa cu produsele achizitionate PLUS bradul de Craciun prin cardul cadou.

Oferta valabila la achizitii din Dedeman prin creditarea „Turbo” / „Precis” si UniCreditCard Partener „Turbo” / „Precis” in perioada 1 decembrie – 31 decembrie 2019 si supusa unor Termene si Conditii conform Regulamentului disponibil aici.

∗Aplicabil pentru categoriile de persoane (cu titlu de exemplu, salariați) pentru care exista obligații legate de declarare a veniturilor la autoritățile fiscale, în baza exprimării acordului de consultare și prelucrare a informațiilor din bazele de date ale Ministerului Finanțelor Publice, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Pentru celelalte categorii de venituri este necesară prezentarea documentației de venit. Creditorul își rezervă dreptul de a solicita, după caz, orice documente necesare, având dreptul de a analiza și de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, în conformitate cu normele interne și reglementările legale în vigoare.

∗∗NU reprezinta obiect al Campaniei produsele financiare promoionale de tip Dobânda 0%.

Exemplu reprezentativ de calcul pentru Creditul in magazin „Turbo” / „Precis”: Pentru o valoare totala a creditului de 2.500 / 4.500 Lei pe 60 de luni, rata anuala a dobanzii (fixa) 35% / 20%, comision de analiza dosar 0 Lei, comision lunar de administrare credit 5 Lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 96.32 / 126,24 Lei, valoarea totala platibila 5.779,44 / 7.574,53 Lei, DAE 47,73% / 25,29%.

Exemplu reprezentativ de calcul pentru Cardul de credit UniCreditCard Partener „Turbo” / „Precis” prin Programul „Prima Tranzactie”: Pentru un card de credit UniCreditCard Partener cu o limita de card in valoare de 2.500 / 4.500 lei utilizata integral pentru achizitia de bunuri in rate egale cu dobanda anuala fixa de 31% / 15% prin programul Prima Tranzactie, perioada de creditare de 60 luni, rata lunara (pentru rate egale) de plata este de 87.43 / 112,06 lei, valoarea totala platibila 5.245,14 / 6.723,11 lei, iar DAE este de 40.08% / 18.49%. DAE este calculata conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala fixa de 31% / 15%, comisionul lunar de furnizare card de credit - administrare instrument de plata de 5 lei, considerandu-se ca valoarea limitei de credit se retrage integral prin programul Prima Tranzactie si ca nu se efectueaza nicio alta retragere pe parcursul celor 60 de luni de rambursare.