icon_ceas_alb
In perioada sarbatorilor de iarna, magazinele Dedeman si Serviciul Suport Clienti vor avea programul modificat. Vezi programul ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    SOLUTII DE CREDITARE

    Credit prin Unicredit

    desp
    finantare de la UniCredit Consumer Financing


    OFERTA SPECIALA PANA LA 31 DECEMBRIE 2018


    Cumpara in rate prin UniCredit Consumer Financing si primesti PE LOC pana la 300 lei in CARDURI CADOU Dedeman, in functie de valoarea achizitiei tale:

    finantare de la UniCredit Consumer Financing


    CUM TE POTI BUCURA DE OFERTA?

    finantare de la UniCredit Consumer Financing


    Campanie supusa unor termene si conditii, valabila pana la 31 decembrie 2018. Cardurile cadou se vor oferi in limita stocului disponibil, la cumparaturi de minim 2.000 de lei, printr-un produs de finantare oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Imaginea cardului este cu titlu de prezentare.

    Detalii in Regulament.


    Creditorul isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, avand dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, in conformitate cu normele interne si reglementarile legale.

     

    CARE SUNT AVANTAJELE TALE LA CUMPARATURI IN RATE?

     

    cosCumperi acum, platesti mai tarziu, in rate fixe.
    cardAplici simplu: direct in magazin, doar cu actul de identitate.*

     

    *Aplicabil pentru categoriile de persoane (cu titlu de exemplu, salariati) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale, în baza exprimarii acordului de consultare si prelucrare a informatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). În lipsa acestui acord, precum si pentru celelalte categorii de venituri, este necesara prezentarea documentatiei de venit. Fac exceptie situatiile în care decizia de creditare nu poate fi luata pe loc din motive independente de vointa UniCredit Consumer Financing IFN S.A. sau situatiile în care este necesara o analiza suplimentara a cererii. Creditorul îsi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, având dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, în conformitate cu normele interne si reglementarile legale.

    Exemplu reprezentativ de calcul pentru produsul Creditul in Magazin, pentru o valoare totala a creditului de 3.000 lei pe 60 de luni, rata anuala a dobanzii (fixa) este de 35%, comision de analiza dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 5 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 111,5 lei, valoarea totala platibila 6.687,6 lei, DAE 44,8%.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.