• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    SOLUTII DE CREDITARE

    Credit prin Unicredit

    desp
    finantare de la UniCredit Consumer Financing    Fie ca te muti într-o casa noua sau vrei sa iti reamenajezi locuinta, sunt lucruri vechi care trebuie schimbate sau dorinte noi pe care vrei sa le îndeplinesti.

    Cu ajutorul Creditului în Magazin oferit de UniCredit Consumer Financing în magazinele Dedeman iti poti lua usor tot ce iti doresti pentru tine si familia ta, in rate fixe si avantajoase

     

    OFERTA NOASTRA:

    card 300-30.000 LEI Valoarea cumparaturilor pentru care poti obtine finantare
    ce iti doresti pentru tinesi familia ta, în rate fixe si avantajoase.
    card 6-60 DE LUNI Perioadele pe care le poti selecta
    pentru rambursarea sumei împrumutate

     

    AVANTAJE:

     

    cosCumperi acum, platesti mai târziu, în rate fixe egale.
    cardAplici simplu, direct la Biroul de Rate din magazine, fara adeverinta de venit*.
    cardPrimesti raspuns pe loc*.

     

    *Aplicabil pentru categoriile de persoane (cu titlu de exemplu, salariati) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale, în baza exprimarii acordului de consultare si prelucrare a informatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). În lipsa acestui acord, precum si pentru celelalte categorii de venituri, este necesara prezentarea documentatiei de venit. Fac exceptie situatiile în care decizia de creditare nu poate fi luata pe loc din motive independente de vointa UniCredit Consumer Financing IFN S.A. sau situatiile în care este necesara o analiza suplimentara a cererii. Creditorul isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, având dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, în conformitate cu normele interne si reglementarile legale.

     

    Exemplu reprezentativ de calcul pentru produsul Creditul în Magazin: Pentru o valoare totala a creditului de 5.000 lei pe 60 de luni, rata anuala a dobânzii (fixa) 35%, comision de analiza dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 5 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 182,5 lei, valoarea totala platibila 10,946,30 lei, DAE 43,4%. Oferta valabila prin credit de consum oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Detalii despre Creditor si produsele oferite de acesta gasesti pe www.ucfin.ro.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.