Rate fara dobanda prin cardurile de credit UniCredit Card

Tu stii cel mai bine ce ai nevoie pentru casa ta.

Noi te ajutam sa obtii ceea ce vrei mai usor si mai avantajos, prin creditarea Turbo.

CREDITUL TURBO

RATE FIXE EGALE PRIN

  • Creditul in magazin “Turbo"/ "Precis”
  • Cardul de Credit UniCreditCard Partener “Turbo” cu Programul Prima Tranzactie

300-30.000 DE LEI - Valoarea cumparaturilor pentru care poti obtine finantare.

Pentru achizitiile prin cardul de credit emis in magazine, valoarea minima a primei cumparaturi este 300 Lei iar valoarea minima a limitei aprobate a cardului este de 700 de Lei.

6-60 DE LUNI - Perioadele pe care le poti selecta pentru rambursarea sumei imprumutate

CE TREBUIE SA FACI

  1. Vino in orice magazin Dedeman, la Biroul UniCredit Consumer FInancing si spune-ne de ce suma ai nevoie pentru produsele dorite din magazin.
  2. Aplica fara adeverinta de venit* si primesti raspunsul pe loc*
  3. Pleci acasa fericit cu bunurile dorite, achizitionate mai repede si mai avantajos.

*Aplicabil pentru categoriile de persoane (cu titlu de exemplu, salariati) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale, in baza exprimarii acordului de consultare si prelucrare a informatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Pentru celelalte categorii de venituri, este necesara prezentarea documentatiei de venit. Fac exceptie situatiile in care decizia de creditare nu poate fi luata pe loc din motive independente de vointa UniCredit Consumer Financing IFN SA sau situatiile in care este necesara o analiza suplimentara a cererii. Creditorul isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, avand dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, in conformitate cu normele interne si reglementarile legale.

Exemple reprezentative: În cazul Creditului „Turbo”, pentru o valoare totală a creditului de 5,000 lei pe 60 luni: rata anuală a dobânzii (fixă) 35%, comision de analiză dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 5, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 182,5 lei, valoarea totală plătibilă 10,947 lei, DAE 43.34%.

Pentru un card de credit UniCreditCard Partener, cu o limita de 5.367 RON, perioada de creditare de 36 luni având o dobândă fixă de 26,99%, atât pentru retragerile la ATM, cât și pentru sumele utilizate la comercianți, suma lunară de plată este de 351,41 Lei, valoarea totală platibilă 7.852,59 Lei, iar DAE va fi de 33.54%. DAE este calculat conform prevederilor legale în vigoare și cuprinde dobânda anuală, comisionul lunar de furnizare card de credit - administrare instrument de plata de 5 Lei și comisionul utilizare ATM în reţeaua altor bănci din România si din strainatate in valoare de 2%+ 4 lei. Se consideră că valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% în numerar la ATM (national) și 60% prin plăți la comercianți, la data acordării si nu se efectuează nicio retragere pe parcursul celor 36 luni de rambursare. Exemplu reprezentativ de calcul Prima Tranzactie: În cazul ofertei Prima Tranzactie, pentru o valoare totală a creditului de 30.000 lei pe 60 luni: rata anuală a dobânzii (fixă) 31%, comision de furnizare card de credit – emitere instrument de plata de 0 lei, comision lunar de furnizare card de credit – administrare instrument de plata de 5 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 994,11 Lei Lei, valoarea totală plătibilă 59.646 Lei, DAE 36.16%.