• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Dedeman in sport


    In sport sponsorul este unul dintre cel mai importante elemente pentru succesul unei echipe sau a unui sportiv deoarece el ofera banii necesari pentru desfasurarea in bune conditii a competitiei sportive (antrenamente, deplasari, echipament, etc). Dedeman s-a implicat sustinerea fotbalului romanesc participand la sponsorizarea echipelor de forbal Politehnica Iasi si Ceahlaul Piatra-Neamt, dar si in amenajarea unor spatii pentru activitati sportive. 

    Din noiembrie 2011 Dedeman a fost, timp de doi ani, sponsor al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

    In iulie 2014 Dedeman a semnat un parteneriat cu jucatoarea romana de tenis, numarul 2 WTA, Simona Halep, parteneriat ce se desfasoara sub sloganul "Performanta 100% romaneasca". Parte a acestei colaborari, Dedeman va construi cate un teren de tenis pentru fiecare nou magazin inaugurat.

     

    Dedeman in sport

     

    Dedeman a predat două terenuri de tenis târgujienilor

    Pandurul.ro, 02 Octombrie 2014

     

    Dedeman Târgu Jiu a predat ieri primăriei cele două terenuri de tenis promise la deschiderea magazinului. Este vorba de un parteneriat pe care compania Dedeman îl are cu Simona Halep, acela de a încuraja tinerii să practice acest sport prin construirea de terenuri de tenis în fiecare oraş unde Dedeman deschide magazin. La Târgu Jiu cele două terenuri au venit la momentul potrivit, dat fiindcă CS Pandurii Târgu Jiu trebuie să desfiinţeze terenurile existente ca urmare a modernizării Stadionului Municipal.

    [... Citeste mai mult]

     
    Dedeman s-a ţinut de cuvânt. Teren de tenis nou în zona Bejan.

    Deva, 22-08-2014

     

    Deva are, de ieri, un nou teren de tenis de câmp. Acesta a fost primit, prin donaţie, de la compania Dedeman. Valoarea investiţiei este de 10.000 de euro. O clauză a parteneriatului încheiat de Dedeman cu Simona Halep, noua stea a tenisului de câmp, prevede ca în fiecare oraş în care compania amintită îşi deschide un magazin să amenajeze şi un teren de tenis pe care să îl ofere comunităţii.

    [... Citeste mai mult]

     


     

    Dedeman susține performanța 100% românească, printr-un parteneriat cu Simona Halep
    Bucuresti, 23.07.2014


    Sub sloganul performanță 100% românească, Dedeman - lider pe piața locală a retailului de bricolaj, anunță lansarea oficială a unui parteneriat cu Simona Halep, cea mai bună jucătoare profesionistă de tenis din România. Parte a acestei colaborări, pentru fiecare magazin nou deschis, Dedeman va inaugura și un teren de tenis.

    [... Citeste mai mult]

     

         Susţinem împreună echipa olimpică a României
    Bucuresti, 26.10.2011 


    Începând de ieri, 26 octombrie, Dedeman este sponsor principal al echipei olimpice a României.

    Susţinător cu tradiţie a sportului românesc şi a multor evenimente sportive, Dedeman va fi alături de Comitetul Sportiv şi Român timp de 2 ani, în care ne dorim ca sportivii români să ocupe, cât mai des, prima treaptă a podiumurilor de premiere.

    [... Citeste mai mult]

     

         Spatiu pentru activităţi sportive - amenajat in parteneriat cu Primaria Sectorului 4 Bucureşti

    În parteneriat cu Primaria Sectorului 4 Bucureşti, Dedeman a amenajat o zona destinată agrementului sportiv, cu o suprafaţă de aproximativ 4000 mp, în Parcul Tineretului din Capitală. Suprafata amenajata consta în terenuri pentru fotbal, baschet, handbal, tenis de camp, tenis de picior respectiv volei precum si mese pentru tenis de masa.

    Spatiu amenajat Spatiu amenajat DEDEMAN + Primaria Sect.4 Spatiu amenajat DEDEMAN Spatiu amenajat DEDEMAN
    DEDEMAN - Sponsor al echipei de fotbal Politehnica Iaşi

     

    Politehnica 1- DEDEMAN Politehnica 2- DEDEMAN Politehnica 3- DEDEMAN Politehnica 4- DEDEMAN    DEDEMAN - Sponsor al echipei de fotbal Ceahlăul Piatra-Neamţ

    Ceahlaul Constanţa 1- DEDEMAN Ceahlaul Constanţa 2- DEDEMAN Ceahlaul Constanţa 3- DEDEMAN Ceahlaul Constanţa 4- DEDEMAN    DEDEMAN - Sponsor BCR Open România 2009

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.