Dedeman
Toate Departamentele
Suport Clienti0234 525 525

Tencuiala decorativa siliconica Oskar 3Teck, structurata, aspect scoarta de copac, alb, interior / exterior, 25 kg

Cod Produs: 5011779

  • Tencuiala decorativa siliconica Oskar 3Teck, structurata, aspect scoarta de copac, alb, interior / exterior, 25 kg
  • Tencuiala decorativa siliconica Oskar 3Teck, structurata, aspect scoarta de copac, alb, interior / exterior, 25 kg
Tencuiala decorativa siliconica Oskar 3Teck, structurata, aspect scoarta de copac, alb, interior / exterior, 25 kg
Tencuiala decorativa siliconica Oskar 3Teck, structurata, aspect scoarta de copac, alb, interior / exterior, 25 kg
Pentru marire, pozitioneaza cursorul peste imagine.
188.00
TVA inclus
lei/
bucata
alerta
pret

Pentru informatii despre stoc si livrare, trebuie sa ai selectata o localitate

Alege localitatea
Disponibil onlineLivrare in Alege localitatea
Verifica disponibilitatea in magazinul fizicAlege localitatea
bucata
Distribuie:

Descriere si specificatii tehnice

Vezi
solutii de
creditare

La achizitionarea a patru tencuieli decorative siliconice Oskar 3Teck primiti gratuit, in limita stocului disponibil, un grund Fassaden Grund. Promotia se aplica automat in cosul de cumparaturi la achizitionarea celor 4 tencuieli.

Tencuiala decorativa siliconica Oskar 3 Teck este dura, prezinta un aspect mat si structurat si se utilizeaza pentru finisaje interioare si exterioare. Aceasta are la baza rasina acrilo-siliconica in dispersie apoasa aditivata cu microsfere ceramice si agregate minerale cu dimensiunea 1.2 ?1.8 mm. Cu aspect de masa pastoasa, omogena, tencuiala Oskar 3 Teck este disponibila in mii de culori prin nuantare computerizata pe masini de colorat ce folosesc exclusiv retete si pigmenti de colorare de la DEUTEK.

Tencuiala decorativa siliconica Oskar se poate aplica pe orice suprafata de baza minerala precum: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, placi de gips ? carton si pe vopsitorii vechi rezistente la frecare si uzura. Aceasta este caracterizata de aderenta deosebita la suport, buna putere de acoperire, timp bun de uscare, pelicula permeabila la vapori de apa si impermeabila la apa; rezistenta la zgariere, socuri mecanice, solutii alcaline, variatii de temperatura, intemperii si la gaze industriale.

Suprafete de baza indicate: toate suprafetele uscate, curate, rezistente, plane, fara fisuri si fara denivelari. Daca pe suprafata ce urmeaza a fi tencuita exista inglobate elemente metalice, acestea vor fi mai intai grunduite cu DEUTEK Grund metal (vopsea de protectie anticoroziva). Inainte de aplicare, trebuie obligatoriu finalizate lucrarile premergatoare (stresini, cornise, hidroizolatii, jgheaburi, elemente de indepartare temporara a apei, protectiile de glafuri, inchiderile la atic, cofretele pentru instalatiile electrice si de gaze, trotuarele). Inainte de utilizare continutul din recipient se amesteca foarte bine.

Pentru suprafetele de baza, precum tencuieli de ciment-var, var-ciment, sisteme termoizolante de fatada, placi de gipscarton, vopsitorii de dispersie rezistente la uzura si frecare se foloseste un strat de Fassaden Grund, colorat in ton asemanator cu tencuiala. Aceasta din urma se aplica nediluata sau diluata cu maximum 2% apa.

Pentru suprafetele de baza, precum tencuieli vechi minerale foarte absorbante si gleturi pe baza de ipsos (numai la interior) se foloseste un strat Tiefgrund si apoi un strat de Fassaden Grund, colorat in ton asemanator cu tencuiala. Aceasta din urma se aplica nediluata sau diluata cu maximum 2% apa.

Tiefgrund se poate aplica nediluat sau diluat cu apa pana la maximum 1:4, in functie de caracterul de absorbabilitate al stratului suport, regula de baza fiind ca dupa uscare sa nu formeze pelicula (strat lucios). Se vor efectua probe pe suprafete mici. Dupa grunduire suprafata trebuie sa fie rezistenta la zgariere, daca nu s-a obtinut aceasta caracteristica se va mai aplica un strat.

Compozitie material: rasina acrilo-siliconica in dispersie apoasa, aditivata cu microsfere ceramice si agregate minerale cu dimensiunea 1.2-1.8 mm

Mod de aplicare: se aplica la grosimea peliculei, cu fierul de glet din otel inoxidabil sau prin pulverizare air-less si se structureaza prin driscuire circulara, verticala sau orizontala, in functie de modelul dorit, cu o drisca neteda din material plastic. Pentru prevenirea aparitiei nadelor si a depunerilor, tencuiala se va aplica intr-o singura etapa in procedeul "umed pe umed? (fara intrerupere).  Nu se va lucra in conditii de temperaturi foarte ridicate, sub directa influenta a razelor soarelui, vant puternic, ceata, umiditate ridicata de peste 80% si pericol de ploaie si inghet.

Informatii suplimentare:

  • aspect structurat, scoarta de copac;
  • consum mediu - 2.4-2.8 kg/mp;
  • aspect produs - pasta viscoasa, omogena;
  • PH - 8-9;
  • timp de uscare Tiefgrund - 12 ore (la 20 grade Celsius si 65% umiditate relativa a aerului);
  • timp de uscare Fassaden grund - 12 ore (la 20 grade Celsius si 65% umiditate relativa a aerului);
  • 3 Teck - o ora uscare superficiala si 2-3 zile intarire in toata masa.

 

Produsul se livreaza in recipienti din material plastic, inchisi etans, etichetati corespunzator, avand masa neta de 25 kg.

Specificatii tehnice

Brand
Oskar
Producator
PPG Romania
Culoare
alb
Cantitate
25 kg
Consum (Kg/mp)
2.4-2.8
Diluabil in procent de/cu
2% apa
Domeniu de aplicare
casnic / industrial
Granulatie tencuiala (mm)
1.2 - 1.8
Grosime de aplicare (mm)
1.2-1.8
Necesita grunduire prealabila
Da
Afiseaza mai multe specificatii

Opiniile clientilor

5

1
1

Detii acest produs?

Ordoneaza dupa

Calitate foarte buna

scris de TVI acum 3 ani
Excelent

Tocmai a trecut o luna de cand am cumparat acest produs. Sunt foarte încântat de calitatea tencuielii decorative ce a rezultat. Recomand cu încredere produsul. Aviz cumpărătorilor: dintr-o găleata de 25kg chiar se obțin 9 mp. Eu am urmat sfatul celor de la raionul de vopsele care au afirmat ca se obțin doar 8 mp si am rămas cu mult material nefolosit. Meseriașii care au aplicat tencuiala au descris cu multe cuvinte de apreciere diferențele dintre acest produs si alte produse pe care le-au utilizat la alte lucrări

0 Comentarii|Comenteaza