• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Vata minerala bazaltica

    Vata bazaltica este un material izolator, sub forma de rulouri, placi sau vrac, proiectat atat pentru domeniul constructiilor civile, cat si pentru cel al transporturilor sau pentru aplicatii industriale. Cele mai importante avantaje ale produselor din vata minerala bazaltica sunt: confort termic, acustic, siguranta la incendiu si un impact redus asupra mediului inconjurator.  

    10 produse

      Unul dintre principalele motive pentru care se opteaza pentru izolarea cu vata minerala bazaltica este reducerea semnificativa a consumului de energie. O locuinta sau un spatiu de lucru izolat corespunzator va pastra caldura in interior pentru un timp mai indelungat. Datorita coeficientul de conductivitate termica redus, vata minerala bazaltica reuseste sa asigura o izolare termica ideala.
     

    Vata bazaltica – avantaje unice:

     
    Protectie fonica: vata bazaltica, in functie de grosime si sortiment, are o structura ce prezinta proprietati bune de absorbtie acustica;
     
    Manevrabilitate: usor de manevrat, vata bazaltica este usor de instalat, are o lucrabilitate usoara si este potrivita aplicatiilor unde este necesara o rigiditate ridicata si rezistenta mecanica;
     
    Performante termice: avand o conductivitate termica scazuta, vata bazaltica asigura o izolare termica excelenta.
     

    Vata bazaltica caserata cu folie de aluminiu:

     
    Placile din vata bazaltica ce au folie de aluminiu, in cazul mansardelor si peretilor exteriori, se vor instala cu folia de aluminiu orientata catre interiorul incintei pentru care se doreste a se realiza izolarea. Astfel, folia va constitui bariera de protectie impotriva patrunderii vaporilor de apa.
     
    Insa, in cazul peretilor din casete metalice, placile de vata bazaltica se vor instala cu folia de aluminiu orientata catre exteriorul incintei izolate. Astfel, folia va constitui bariera de protectie impotriva infiltrarii umiditatii dinspre exterior.
     
    Pentru o buna instalare a acestui tip de vata bazaltica este necesar sa se realizeze si etansarea spatiului dintre placile vecine prin lipirea unei benzi adezive aluminizate.
     
    Produsele din vata bazaltica pot fi utilizate in diverse spatii, precum:
     
    • mansarde;
    • poduri;
    • pe peretii halelor metalice;
    • peretii caselor cu structura din lemn;
    • pe pereti despartitori;
    • la fatade ventilate;
    • la plafoane false.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.