Dedeman
Categorii produse

Vopsea pentru lemn / metal, Oskar Aqua Matt, interior / exterior, pe baza de apa, fuchsia chic, 0.6 L

Cod Produs: 5011909

  • Vopsea pentru lemn / metal, Oskar Aqua Matt, interior / exterior, pe baza de apa, fuchsia chic, 0.6 L
  • Vopsea pentru lemn / metal, Oskar Aqua Matt, interior / exterior, pe baza de apa, fuchsia chic, 0.6 L
Vopsea pentru lemn / metal, Oskar Aqua Matt, interior / exterior, pe baza de apa, fuchsia chic, 0.6 L
Vopsea pentru lemn / metal, Oskar Aqua Matt, interior / exterior, pe baza de apa, fuchsia chic, 0.6 L
Pentru marire, pozitioneaza cursorul peste imagine.
39.00
TVA inclus
lei/
bucata
alerta
pret
65.00 lei/
litru

Pentru informatii despre stoc si livrare, trebuie sa ai selectata o localitate

Alege localitatea
Disponibil onlineLivrare in Alege localitatea
Verifica disponibilitatea in magazinul fizicAlege localitatea
Se livreaza doar la:  bucata  (
1 bucata = 0.6 litri
)
bucata
Distribuie:

Descriere si specificatii tehnice

Vezi
solutii de
creditare

Vopseaua Oskar Aqua Matt este o vopsea pe baza de apa si este utilizata pentru protejarea suprafetelor din metal, lemn, zidarie neutra, conferindu-le acestora un aspect placut. Aceasta vopsea este recomandata pentru acoperirea suprafetelor noi, precum si pentru repararea suprafetelor care au mai fost vopsite, iar tonurile colorate se pot utiliza si pentru acoperirea corpurilor de incalzit (calorifere).

Elemente caracteristice principale: buna putere de acoperire, etalare si aderenta buna, duritate buna, rezistenta buna la intemperii, la apa, agenti chimici (solutii slabe alcaline si solutii de saruri), la lovire, zgariere si socuri.

Dupa pregatirea corespunzatoare a suportului prin sablare, curatire mecanica, degresare si desprafuire, vopseaua Oskar Aqua Matt se aplica prin pensulare sau pulverizare in urmatoarele sisteme ce au ca destinatie:

  • suprafete de baza noi, din lemn, la interior - eventual chituire, spacluire cu chit de cutit, strat 1 de vopsea diluata maximum 5% cu apa, strat 2 de vopsea nediluata;
  • suprafete de baza noi, din lemn, la exterior - impregnare cu Deutek Grund pentru lemn, eventual chituire, spacluire cu chit de cutit, strat 1 de vopsea diluata maximum 5% cu apa, strat 2 de vopsea nediluata;
  • vopsitorie de renovare pe vopsitorii vechi rezistente - strat 1 de vopsea diluata maximum 5% cu apa, strat 2 de vopsea nediluata;
  • suprafete de baza din metal negrunduit, la interior - grunduire cu Deutek Grund pentru metal (1 strat), strat 1 de vopsea diluata maximum 5% cu apa, strat 2 de vopsea nediluata.

Intervalul pentru reacoperire si pentru slefuire este de 6 ore. Consumul specific mediu este de 70-80 ml/mp (pentru determinarea unei valori exacte se recomanda o proba la fata locului).

Produsul se depoziteaza la temperaturi cuprinse intre +5 si +30 grade Celsius. Se recomanda o temperatura minima pentru suprafata de baza si aerul inconjurator in timpul aplicarii si al uscarii de minimum +5 grade Celsius.

Vopseaua Oskar Aqua Matt se ambaleaza in cutie metalica cu capacitatea de 0.6 litri si este colorata in nuanta fuchsia chic.

Specificatii tehnice

Brand
Oskar
Mod de ambalare
recipient metalic
Producator
PPG Romania
Aspect final
mat
Aspect
mat
Aplicare
pensula, trafalet, pulverizare
Utilizare
interior/exterior
Diluabil in procent de/cu
primul strat maxim 5% apa, strat 2 nediluat
Ecologic
Nu
Nuanta
fuchsia chic
Afiseaza mai multe specificatii

Opiniile clientilor

5

2
2

Detii acest produs?

Ordoneaza dupa

Ecelenta

scris de Mihaela Stroia acum 7 luni
Excelent

Eu am folosit alb si gri. Este foarte buna. Merge aplicata pe lemn, pal, pereti peste lavabila...singura conditie, daca o folositi pentru reconditionarea mobilierului este ca suprafata sa fie fara denivelari, altfel toate vor iesi in evidenta. Se curata usor, se poate dilua cu apa, se poate da cu lavabil peste daca ati aplicat.o pe pereti, nantele sunt exact ca pe cutie

0 Comentarii|Comenteaza

Excelenta

scris de Florin Faur acum 2 ani
Excelent

Excelenta

0 Comentarii|Comenteaza