Feedback

Feedback

Sisteme / kituri fotovoltaice

(36 produse)
Un kit panouri fotovoltaice este un echipament modern de captare a razelor solare si transformarea lor in curent alternativ care te ajuta sa economisesti semnificativ si totodata sa iti aduci contributia la mentinerea mediului inconjurator.
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate
Panourile solare devin din ce in ce mai populare, mai ales in perioada de crestere a preturilor la energie electrica. In plus, o astfel de productie de energie este prietenoasa cu mediul, deoarece nu produce emisii si deseuri, este inepuizabila si gratuita, astfel un kit panouri fotovoltaice poate fi o investitie foarte profitabila.

Panourile solare sunt amplasate pe acoperisuri, fatade sau pe terenul cladirilor. La randul sau, in interiorul cladirii este instalat un convertor de curent sau un invertor, care actioneaza ca un dispozitiv de comanda si control care transforma curentul continuu generat de panoul solar in curent alternativ pentru a putea fi folosit ca energie utilizata de consumator.

Pentru a obtine energie de la soare, cu siguranta ai nevoie de lumina soarelui, insa pentru a obtine energie electrica seara si noaptea, trebuie sa te gandesti la sistemul solar pe care il alegi.

Exista doua tipuri de kituri panouri fotovoltaice - kit fotovoltaic off grid si kit fotovoltaic on grid:
 • Un sistem fotovoltaic off-grid functioneaza autonom si nu este conectat la nicio alta sursa de energie. In acest caz, electricitatea din casa este furnizata complet de un sistem panouri fotovoltaice si exista o independenta completa, de exemplu, fata de furnizorul de energie electrica. Energia produsa in timpul zilei este consumata si stocata intr-o baterie, asigurandu-se astfel o alimentare constanta cu energie electrica in casa. Bateria este insa echipament costisitor, costand aproape la fel de mult cat panourile solare in sine si instalarea acestora.
 • Un sistem solar on grid, la randul sau, utilizeaza panouri solare ca sursa principala de energie in timpul zilei iar cand nu exista soare se trece la o alta sursa. Desi un kit fotovoltaic on grid pare destul de complicat, acesta este destul de simplu. In cazul unui astfel de sistem fotovoltaic, nu exista o baterie de stocare capabila sa stocheze energia electrica produsa in timpul zilei, asa ca este necesara o conexiune la reteaua electrica centrala pentru a obtine energie electrica chiar si pe timp de noapte. Asta inseamna ca vei continua sa primesti factura la energie electrica in fiecare luna, dar va fi mult mai putin pentru ca vei folosi energie electrica din retea doar seara. In plus, datorita unui contract de prosumator veti putea chiar sa vindeti o parte din energia produsa si neutilizata de sisteme fotovoltaice in timpul zilei, reducand astfel si mai mult factura la electricitate.

Magazinul Dedeman te ajuta sa alegi un kit panouri fotovoltaice potrivit din punct de vedere al caracteristicilor tehnice si nevoilor tale, care cu siguranta te va ajuta sa economisesti semnificativ si sa iti aduci contributia la mentinerea si protejarea mediului inconjurator.
Comparator