• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Instanturi apa calda

    Instanturile de apa calda au devenit una din cele mai practice optiuni de incalzire a apei calde menajere, intr-un timp extrem de scurt, in bucatarie, baie sau in alte spatii similare. Prin proprietatile specifice, design dar si dimensiunile compacte, aceste sisteme de incalzire permit instalarea facila si furnizarea instant a apei calde pana si in locurile mai greu accesibile.  

    29 produse

     

    Din punct de vedere al combustibilului folosit, instanturile pot fi de mai multe tipuri: instanturi electrice, instanturi pe gaz si instanturi care functioneaza pe baza de GPL (propan/butan).

     

    Achizitionarea celui mai bun sistem instant de incalzire a apei trebuie gandita tinand cont de mai multi factori, spre exemplu, necesitatile fiecaruia, bugetul disponibil dar si zona in care locuiti.

     

    Atunci cand nu dispui de o sursa de apa calda, cumpararea unui instant de apa calda poate fi o solutie practica, economica si la indemana pentru casa ta.

     

    Instanturi electrice de apa calda

     

    Instantul electric este un sistem practic de incalzire a apei menajere si este adesea folosit de cei care locuiesc in zone in care sistemul centralizat nu functioneaza la parametrii optimi sau in localitati mai izolate.

     

    Asa cu insusi numele sugereaza, instantul electric incalzeste apa pe loc, fiind practic si eficient. Apa menajara intra in instant, se incalzeste rapid si ajunge in robinet. Avand in vedere ca instantul electric nu face fata debitului a doua robinete, se recomanda montarea unui instant electric pentru fiecare robinet.

     

    Avantajele instantului electric:

     
    • pret avantajos;
    • montare rapida;
    • incalzeste apa calda instant, in timp real;
    • consum redus de energie (incalzeste strictul necesar, nu e necesara functionarea continua).
     

    Instanturi pe gaz natural si instanturi pe GPL

     

    Instantul pe gaz natural cat si instantul pe GPL, permit incalzirea apei instantaneu, prin simpla deschidere a butonului de apa calda, buton ce declanseaza automat aprinderea gazului metan sau GPL. Odata cu inchiderea robinetului, flacara se stinge. Aceste instanturi functioneaza optim si in cazul unor debite sau presiuni scazute ale apei din retea.

     

    Caracteristici si avantaje:

     
    • in situatia stingerii flacarii din motive diverse, se va intrerupe automat alimentarea cu gaz, evitand astfel producerea scurgerilor de gaze; 
    • in cazul in care creste presiunea apei in timpul folosirii, apa este evacuata printr-o supapa de siguranta care protejeaza atat dispozitivul cat si utilizatorul;
    • in cazul fluctuatiilor de presiune a apei in sistemul de alimentare, instantul pe gaz sau GPL pastreaza relativ constant debitul apei calde furnizate.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.