Feedback

Feedback

Masini de spalat vase

(26 produse)
Gama de masini de spalat vase ofera tehnologii, ce permit optimizarea timpului petrecut in bucatarie pentru spalatul vaselor. Prin intermediul programelor, optiunilor si dotarilor, masina de spalat vase devine incet, dar sigur, un electrocasnic indispensabil din fiecare casa.
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate

Cum alegeti masina de spalat vase potrivita?


Masina de spalat vase va ajuta sa economisiti foarte mult timp, iar cele mai noi modele sunt foarte eficiente si practice, un real ajutor in bucatarie. De asemenea, este indicat sa alegeti masini de spalat vase deoarece acestea folosesc mai putina apa decat este utilizata in mod obisnuit cu spalarea vaselor clasic.
 • In functie de spatiul alocat. Pentru ca fiecare bucatarie este unica si are un spatiu bine definit, puteti opta pentru o masina de spalat vase independenta, ce se monteaza langa un corp de mobiler, oriunde in bucatarie. Daca preferati sa mascati toate electrocasnicele cu ajutorul mobilei de bucatarie, masina de spalat vase incorporabila este potrivita pentru dumneavoastra, deoarece se incastreaza in mobilier. O masina de spalat vase slim este potrivita pentru casele cu un numar redus de persoane si cu o cantitate de vase de curatat mica.
 • Capacitatea de spalare. Alegeti produsul dorit din categoria de masini de spalat vase, in functie de preferintele personale, dar si de capacitatea de spalare precum si numarul de seturi. O masina spalat vase este proiectata pentru a raspunde nevoilor fiecarei familii, mai numeroase sau nu, familii care gatesc mai mult sau mai putin. Optati pentru o masina de spalat vase cu o capacitate de spalare mai mare (peste 10 seturi), ce va va permite sa o utilizati in mai multe ocazii, indiferent de tipul sau cantitatea de vase.
 • Consumul si clasa de eficienta energetica. Masina de spalat vase este un aparat electrocasnic eficient care, evident, consuma mult mai putina apa si detergent, in comparatie cu spalatul vaselor manual. Este indicat sa alegeti din cadrul categorie masini de spalat vase un model incadrat intr-o clasa energetica buna si nu veti avea surprize neplacute la facturile de energie electrica.

Cum alegeti masina de spalat in functie de optiuni?


In timp ce prospectati piata, in vederea alegerii unei masini de spalat vase, concentrati-va si pe optiunile pe care acestea le ofera.
 • Programe si functii. O masina spalat vase eficienta trebuie sa aiba un program rapid, special pentru momentele in care ai nevoie de vase curate mai repede, dar si un program eco, de economisire a apei. Pentru un plus de confort in utilizare, alegeti o masina de spalat vase cu functie de pornire intarziata. Masina de spalat vase va functiona in momentul potrivit, cand sunteti la cumparaturi sau in parc cu familia, si reveniti acasa la vase impecabil de curate.
 • Nivelul de zgomot. Tehnologia a avansat suficient de mult incat acum se pot gasi si masini de spalat vase silentioase. Alegeti o masina de spalat vase cu un numar de decibeli (Dba) cat mai mic, de preferat 49-44 Dba. Bucurati-va de linistea casei sau de compania invitatilor, in timp ce masina de spalat vase lucreaza eficient si silentios.
 • Functie Smart si Panou de Control. Verificati de la distanta timpul ramas dintr-un ciclu de spalare cu ajutorul unei conexiuni WI-FI. Optati pentru o masina de spalat vase care poate fi controlata cu ajutorul unei aplicatii direct de pe telefonul mobil. Alegeti o masina de spalat vase cu tehnologie smart incorporata, descarcati optiuni de ciclu de spalare personalizate si astfel puteti vedea permanent informatii cu privire la consum si eficienta. Din gama larga de masini de spalat vase existente pe piata, fiecare produs electrocasnic prezinta un panou de control, ascuns sau vizibil. Optati pentru un panou de control complet integrat, ascuns pe marginea superioara a masinii de spalat vase. Panoul ascuns ofera eleganta si prezinta un fascicul de lumina pe podea atunci cand programul masinii de spalat s-a incheiat.

Fie ca sunteti acasa, la birou sau aglomerati cu anumite sarcini in plin trafic urban, confortul utilizarii unei masini de spalat vase va poate usura viata intr-un mod practic si eficient.
Comparator