• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x
    • Scule electrice

     Daca pasiunea sau afacerea dumneavoastra necesita folosirea sculelor electrice Dedeman va vine in intampinare cu o gama larga de produse din aceasta categorie.
    • Scule de mana

     Daca intotdeauna simti ca lipseste o cheie sau o surubelnita din casa ta vino la Dedeman sa te asiguri ca ai setul complet.
     
    • Generatoare de curent si motoare

     Indiferent de cata energie electrica ai nevoie pentru a-ti sustine activitatea in orice loc doresti, la Dedeman vei gasi dispozitivul potrivit.
    • Seturi si truse cu scule

     Pentru ca tu sa ai mai mult spor in activitatile intreprinse, Dedeman iti pune la dispozitie o gama variata de seturi si truse cu scule.     

    • Accesorii scule electrice si consumabile

     La Dedeman stiti ca nu veti ramane niciodata fara ajutor pentru ca va punem la dispozitie o gama variata de consumabile si accesorii pentru scule, potrivite activitatii prestate!
    • Utilaje

     Descopera utilajul care se potriveste nevoii tale.
    • Rafturi si bancuri de lucru

     Tu cum iti depozitezi sculele si uneltele? Pentru a te ajuta sa-ti organizezi sculele si uneltele iti venim in intampinare cu rafturi si bancuri de lucru.
    • Cutii pentru scule, organizatoare si centuri

     Pentru ca vrem sa-ti desfasori munca cu usurinta iti punem la dispozitie cutii si centuri pentru scule si unelte.

    • Organe de asamblare si feronerie

     Rezistenta in timp a constructiilor tale depinde de elementele de asamblare cu care acestea sunt proiectate de aceea iti punem la dispozitie gama completa.
    • Ghid de cumparare generatoare de curent electric

     DedeManual
     Ghid de cumparare generatoare de curent electric

     Atunci cand aveti nevoie de o sursa de curent in zonele unde acesta nu este prezent, generatoarele de reprezinta solutia ideala. In orice caz inainte de a achizitiona un generator de curent trebuie sa aveti in vedere urmatoarele:

    • Ghid de cumparare echipamente electrice si accesorii pentru vopsit

     DedeManual
     Ghid de cumparare echipamente electrice si accesorii pentru vopsit

     Echipamentele electrice de vopsit (numite si pistoale de vopsit si trafaleti electrici) prezinta fata de solutiile clasice avantajele vitezei de lucru, usurintei in exploatare si mobilitatii.

     Un alt aspect important in cazul vopsirii sau lacuirii este uniformitatea stratului depus fara o calificare deosebita a operatorului – practic va puteti descurca singuri cu rezultate excelente.

    • Ghid de cumparare accesorii scule electrice

     DedeManual
     Ghid de cumparare accesorii scule electrice

     Inainte de cumpara accesorii pentru sculele electrice trebuie sa aveti in vedere ca utilizarea unor accesorii de buna calitate, in concordanta cu operatia ce urmeaza a fi efectuata este o conditie esentiala pentru realizarea in bune conditii a proiectelor dvs.  Din acest punct de vedere accesoriile uzate excesiv, de proasta calitate sau utilizate necorespunzator anuleaza avantajele oferite de functionarea ireprosabila a sculei electrice.    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.