• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Scaune

    Gama de scaune contine produse destinate unor spatii diverse, precum birou, bucatarie / living sau bar, atat in locuintele proprii, cat si in spatiile publice. Un scaun pliabil, fix sau rotativ indeplineste criterii de natura estetica si functionala, pentru asigurarea unei utilizari optime.  

    334 produse

    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
     

    Alegerea unor scaune pliante din lemn – solutia optima pentru spatiile mici

     
    Daca spatiul interior nu este generos, iar activitatile cotidiene necesita mai mult spatiu disponibil, optati pentru scaune pliabile, care isi redus dimensiunile, fiind usor de manevrat si depozitat.
     
    Un scaun pliabil ocupa de aproximativ 6 ori mai putin spatiu fata de unul fix, datorita sistemului de pliere si dimensiunilor constructive, acesta fiind extrem de practic si util in locuinta.
     
    Caracteristici estentiale ale unui scaun pliant:
    • structura metalica sau din lemn;
    • sezut cu sau fara burete;
    • tapiterie din stofa, PVC sau imitatie piele;
    • design clasic sau modern.
     
    Daca stilul de amenajare interioara este unul clasic, incadrarea unor scaune din lemn vor asigura continuitate intr-un mod armonios. Incaperile amenajate in stil modern pot fi conturate cu ajutorul unor scaune metalice, tapitate in culori indraznete, care vor adauga o pata de culoare atractiva.
     
    In orice incapere din locuinta sunt necesare produse pentru sedere: in living, birou, bucatarie, ocazional chiar si in alte spatii. Astfel, oricand invitatii depasesc numeric scaunele disponibile, puteti apela rapid la scaunele pliante depozitate in locuinta, acestea fiind usor de manevrat dintr-o incapere in alta.
    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.