Feedback

Feedback

Seminee electrice decorative

(385 produse)
Un semineu electric decorativ este o modalitate simpla si moderna de a atinge un nivel ridicat de confort, adaugand o nota de eleganta oricarei incaperi.
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate

Designul unui semineu electric decorativ este destul de simplu. O unitate tipica consta dintr-un portal - un cadru special din materiale decorative si un focar electric - un ecran pe care sunt imitate flacari, carbuni mocniti sau chiar busteni intregi. Modelul de semineu electric 3d cu sunet este unul dintre cele mai cautate, deoarece are o asemanare ridicata cu modelele traditionale. Practic, marea majoritate a modelelor de seminee electrice sunt echipate si cu aeroterma care preia straturile inferioare de aer rece din camera, il conduc prin elementul de incalzire si il trimit inapoi in camera.

Confortul si caracterul practic al unui semineu electric este greu de contestat. Este usor de instalat, destul de economic si nu necesita ingrijire speciala. In plus, un design vizual interesant al unui living modern cu semineu electric, cu efect de foc viu va crea o anumita atmosfera de confort si caldura in casa. Sunt usor de instalat si in apartamente din blocuri, deoarece nu necesita instalarea unor sisteme complexe de cosuri si comunicatii complexe.

Un semineu electric decorativ este perfect pentru functionare in diferite conditii, modelul standard este potrivit atat pentru un apartament, cat si pentru o cabana, unde un astfel de semineu electric va indeplini si functia destul de importanta de incalzire a camerei in absenta incalzirii centrale sau autonome.

Majoritatea modelelor de seminee electrice pot fi instalate pe podea in camera - semineu electric independent, fie montate intr-o nisa speciala din perete pentru a economisi spatiu util - semineu electric incorporabil. Exista, de asemenea, semineu electric de perete, instalarea caruia se realizeaza folosind suporturi speciale. Producatorii s-au gandit si la acele persoane care dispun de putin spatiu in incapere sau au un colt liber pe care nu stiu cum sa il amenajeze.

Astfel, exista si o diversitate de modele de seminee pe colt. Un semineu pe colt este o solutie perfecta pentru a valorifica spatiul neutilizat din coltul incaperii tale.

Dispozitivele au un grad ridicat de siguranta. Puteti instala un semineu decorativ chiar si intr-o camera in care sunt copii mici. Daca este necesar, versiunea de podea sau unitatea de perete poate fi mutata intr-o alta camera, ceea ce indica mobilitatea ridicata a dispozitivului.

Modelele moderne de semineee electrice au o serie de caracteristici suplimentare. Dintre acestea, se remarca in special urmatoarele:

 • Reglarea flacarii si a fumului - o optiune care va permite sa schimbati intensitatea efectelor vizuale;
 • Cu incalzire - marea majoritate a modelelor sunt echipate cu un dispozitiv de incalzire electrica;
 • Termostat - un senzor care va permite sa opriti incalzirea cand se atinge o anumita temperatura si sa reduceti consumul de energie electrica;
 • Ecran LED - la unele modele, efectele vizuale sunt afisate pe un panou special incorporat;
 • Dispozitivul dispune de un modul Wi-Fi incorporat ce va permite sa-l controlati de la distanta folosind Internetul;
 • Efectul palpairii lemnului de foc este unul dintre cele mai comune efecte vizuale afisate pe panourile decorative ale focarului. Nu va inlocui un foc viu, dar va ajuta la crearea unei atmosfere confortabile si calde in camera.

Un semineu electric se poate amplasa in orice incapere a locuintei, intr-un timp scurt si fara a fi nevoie de instalare specializata. Aditional caldurii oferite, semineul va aduce un plus de eleganta incaperii in care va fi situat.

Variate modele de seminee electrice asteapta sa iti intre in gratie. Fie ca iti doresti un semineu decorativ, de colt ori clasic, cu termostat inclus ori cu telecomanda, ai de unde alege. Aspectul realist al focarului este, insa, un criteriu definitoriu de alegere.

Comparator