Confecționare perdele

Perdelele și draperiile joacă un rol foarte important în amenajarea unei încăperi. 

De aceea, pe lângă o gamă variată de modele, culori și texturi, Dedeman îți oferă și Serviciul de confecționare perdele și draperii. 

Astfel, dintr-un singur drum, îți poți alege materialul, dar și variantele de prindere si accesoriile necesare. 

Dacă nu știi exact ce să alegi sau nu te poți hotărî ce se potrivește cel mai bine locuinței tale, colegii noștri te pot ajuta să faci alegerile potrivite. 

Notă: 

Serviciul este disponibil exclusiv în magazinele fizice, contra cost, la raionul Decorațiuni - perdele și draperii, pentru materialele achiziționate din magazinele Dedeman.

 

Cum funcționează acest serviciu? 

  • Colega din magazin îți va prezenta modelele, precum și accesoriile pentru care poți opta, pentru ca perdeaua sau draperia să se plieze perfect nevoilor și stilului tău. 

  • Este important să cunoști dimensiunile peretelui și ale ferestrei pentru care se aplică decorul (înălțimea la care este montat sistemul de expunere (galerie sau șină). În funcție de aceste detalii, colega noastră îți va recomanda metrajul care trebuie achiziționat, astfel încât perdeaua și/sau draperia să fie potrivită încăperii. 

  • Următorul pas îl reprezintă selectarea materialului. În funcție de acesta, se stabilește tipul de prindere, precum și celelalte accesorii pentru care optezi (rejansă, bride, capse). 

  • Este important să știi că daca optezi pentru capse, acestea sunt compatibile doar cu galeriile metalice și nu pot fi folosite la șină sau lemn.De asemenea, dacă se alege montarea pe rejansă, se stabilește tipul acesteia și factorul de încrețire, după preferințele tale. Se poate alege o rejansă îngustă, medie sau foarte lată. 

  • Odată stabilite aceste detalii, ce vor fi trecute într-o fișă de comandă, vei putea realiza și plata în avans a manoperei și vei primi un termen estimativ în care perdeaua sau draperia va fi gata. Ulterior, vei fi contactat telefonic pentru a veni să ridici produsele finale din magazin. 

 

Notă: 

Costul pentru manoperă se stabilește în funcție de dimensiunile materialului ales și complexitatea lucrării (tipul și numărul de cusături, tipul de rejansă/decor) și îți va fi comunicat la efectuarea comenzii. 

Costul este de la 5 lei/metru liniar/latura cusută (pentru perdele) și 7 lei/metru liniar/latura cusută (pentru draperii). Pentru realizarea de decoruri (pliuri, colțuri, aplicarea de inele, rejanse, bride), costul este de 22 de lei/metru liniar/latură. 

Accesoriile necesare (rejansă, capse, inele, etc.) se achită separat.

  Important

Te rugăm să ai în vedere că perdelele și draperiile realizate în magazinele Dedeman, prin intermediul serviciului de confecționare, fac parte din categoria produselor pentru care nu se acceptă returul. De aceea, îți recomandăm să îți acorzi suficient timp pentru stabilirea tuturor detaliilor cu privire la material și decor, astfel încât să fii pe deplin mulțumit de produsele finale.