icon_ceas_alb
In perioada sarbatorilor pascale, magazinele Dedeman vor avea programul modificat. Vezi detalii ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x
    Vrei sa beneficiezi de transport Dedeman in localitatea ta la un cost cat mai mic?
    Care este judetul tau?
    Care este localitatea ta?
    Va rugam sa introduceti valoarea estimativa a cosului de cumparaturi:
    lei
    Afla costul Transportului
    Pentru o comanda in valoare de lei, costul pentru livrarea produselor de la in este de X lei.
    Comanda acum produse de la in valoare de lei si beneficiezi de Transport gratuit in .
    Comanda acum produse de la in valoare de lei si beneficiezi de Transport gratuit in . Pretul de livrare pentru cumparaturi sub valoarea de mai sus este lei. Comanda acum produse de la in valoare de lei si beneficiezi de Transport gratuit in la data de . Pretul de livrare pentru cumparaturi sub valoarea de mai sus este lei. Comanda acum produse de la in valoare de lei si beneficiezi de Transport gratuit in la data de . Pretul de livrare pentru cumparaturi sub valoarea de mai sus este lei. Comanda acum produse de la in valoare de lei si beneficiezi de Transport gratuit in . Pretul de livrare pentru cumparaturi sub valoarea de mai sus este lei. Pentru o comanda in valoare de lei, costul pentru livrarea produselor de la in este de X lei.
    Comanda acum produse de la in valoare de lei si beneficiezi de Transport gratuit in .
    Localitatea selectata de dumneavoastra nu este inclusa in traseul de livrari prin mijloacele de transport Dedeman, dar in functie de tipul produsului dorit, aveti posibilitatea de a opta pentru livrare prin curier.
    Termeni si conditii privind flota Dedeman
    Livrarea se face de la magazinul Dedeman de unde va fi plasata comanda online prin intermediul serviciului de transport Dedeman. Taxa pentru transportul marfurilor se calculeaza in functie de valoarea produselor comandate, in functie de tipul produselor precum si de distanta pana la localitatea de livrare. TERMENI SI CONDITII GENERALE CU PRIVIRE LA LIVRAREA PRIN MIJLOACELE DE TRANSPORT DEDEMAN 1. Costul estimat cu acest instrument este calculat pentru un singur transport si pentru un cos de cumparaturi care nu depaseste greutatea de 1,5 tone. Pentru greutati sau volume mai mari, pretul va fi recalculat in momentul comenzii. 2. Transportul este asigurat pana in zona unde camionul care livreaza poate parca in conditii de siguranta. 3. Conducatorul autovehiculului va ajuta la descarcarea produselor din masina, insa nu si la manipularea lor in vecinatate. De aceea, va recomandam sa aveti persoane care sa va ajute la transportul produselor de la masina Dedeman pana in casa, curte sau apartament. 4. In situatia in care la numerele de telefon lasate in comanda nu raspunde nimeni, Dedeman nu isi asuma raspunderea pentru neplacerile cauzate de intarzieri. In acest caz transportul va fi reprogramat. 5. Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile in livrarea marfurilor cauzate de forta majora (inundatii, cai de acces inzapezite, impracticabile etc). In acest caz, transportul se va reprograma. 6. Pentru platile efectuate prin transfer bancar sau online banking, termenul de validare a platii este dupa cum urmeaza: - aproximativ o zi lucratoare, pentru platile efectuate din Romania in aceeasi banca (plati intra-bancare); - aproximativ 2 zile lucratoare, pentru platile efectuate din alta banca (plati inter-bancare); - minim 2 zile lucratoare, pentru platile efectuate din Romania prin Trezorerie; - aminim 2 zile lucratoare, pentru platile efectuate din afara tarii. 7. Termenul de livrare comunicat de sistem este respectat doar in cazul in care plata produselor si a serviciilor este confirmata de catre Dedeman, cu cel putin 24 ore inainte de data programata pentru livrare. Daca termenul comunicat va fi depasit, livrarea va fi reprogramata la o data ulterioara.
    Incepe cumparaturile

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.