Feedback

Feedback

Mobila

(18103 produse)

Alegeri populare

Mobila din locuinta detine doua roluri importante care, daca sunt imbinate intr-un mod armonios, vor contura o atmosfera de relaxare, buna-dispozitie si confort. Alegerea mobilierului in functie de rolul estetic si cel functional este esentiala pentru obtinerea ambientului dorit, chiar si atunci cand dorim sa alegem o masa de laptop.

Fiecare persoana detine un stil propriu de viata si interpreteaza in mod diferit concepte precum odihna, relaxare, confort, liniste. Din acest motiv, mobilierul trebuie sa creeze un mediu confortabil stilului tau, sa-ti faciliteze desfasurarea activitatilor zilnice si sa-ti asigure relaxarea de care ai nevoie.

In orice camin sunt necesare diferite piese de mobilier, recomandate pentru fiecare incapere, cu aspect si functionalitati diverse. Daca designul fiecarei camere poate fi inspirat din idei de amenajare interioara prezentate de specialisti in domeniu si raspunde la intrebarea "cum vreau sa arate?", ambientul poate fi inspirat doar din asteptarile noastre cu privire la "cum vreau sa ma simt".

Astfel, nu exista reguli si metode general valabile despre cum sa-ti amenajezi locuinta si ce piese de mobila sa alegi, de unde rezulta faptul ca fiecare incapere va avea amprenta personala a celui care o mobileaza si o utilizeaza. Un mobilier identic poate parea total diferit atunci cand este pozitionat in alt spatiu si in alt design interior.

Mobila – mijloc prin care poti:
- contura sau defini un design interior (modern, clasic, glamour, multicolor);
- realiza activitatile zilnice intr-un mod confortabil si usor;
- organiza majoritatea obiectelor si articolelor din locuinta;
- crea o atmosfera de camin si un ambient in care te simti acasa;
- reflecta propria personalitate sau propriul stil de viata.

Comparator