• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Pompe submersibile

    Cauti o pompa submersibila? Dedeman ofera diverse modele de pompe submersibile destinate atat utilizarii pentru bazine mari de apa murdara sau beciuri inundate cat si pentru transferul apei curate din puturi forate sau rezervoare, pentru mici sisteme de irigatii sau pentru alimentarea cu apa a locuintelor.

     

    27 produse

     

    Stii cum poti alege din varietatea de pompe submersibile modelul potrivit nevoilor tale? Care sunt principalele particularitati pe care ar trebui sa le stii pentru a lua cea mai buna decizie? Pentru a alege informat, puteti tine cont de urmatoarele specificatii:

     
    • adancimea de la care va fi scoasa apa
    • distanta pana la utilitati
    • nivelul de puritate
     

    Utilizarea pompelor submersibile in functie de caracteristicile sursei de apa

     

    Pompa apa curata

     

    In cazul in care apa este curata si nu necesita filtrare, recomandam alegerea unei pompe submersibile apa curata. Acest tip de pompa apa este ideala cand vrei sa scoti apa potabila din puturi forate, fantani sau rezervoare, alimentarea cu apa a locuintelor. De asemenea, acest tip de pompa submersibila poate fi utilizata si in cazul inundatiilor, dar numai daca apa este curata.

     

    Impuritatile vor degrada grav functiile unei astfel de pompe, prin urmare se recomanda analizarea nivelului de puritate al apei inainte de achizitionarea oricarui model din categoria pompelor submersibile.

     

    Pompa apa murdara

     

    In cazul in care sursa de apa pe care doresti sa o exploatezi contine apa cu impuritati, spre exemplu beciuri inundate, iazuri de gradina, lacuri, cu siguranta vei avea nevoie de o pompa submersibila apa murdara. Datorita caracteristicilor tehnice si constructive, aceste pompe apa murdara sunt utilizate pentru transferul apelor murdare, vidanjare fose septice, sisteme mici de irigatii, golire sau umplere piscine, instalatii de tratare a apei menajere, etc.

     

    Filtrand impuritatile, aceasta este special conceputa pentru exploaterea apei atunci cand este tulbure sau plina de noroi ori praf.

     

    O caracteristica importanta a acestui tip de pompa apa murdara o reprezinta fiabilitatea. Dotata cu sigilii speciale care opresc impuritatile sa ajunga in motor, pompa submersibila va functiona fara sa rugineasca sau sa se degradeze motorul, ani de zile.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.