• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Usi garaj

    Usile basculante sunt printre cele mai cunoscute usi de garaj, fiind usor de utilizat si oferind totodata numeroase avantaje. Va punem la dispozitie gama de usi basculante, cu optiuni pentru dimensiuni si culoare, oferindu-va posibilitatea de a alege produsul in functie de preferintele dumneavoastra.  

    7 produse

     

    Usi de garaj basculante – eficacitate si siguranta

     
    Usile basculante sunt recomandate pentru cei care doresc sa ofere protectie garajului si in acelasi timp sa eficientizeze timpul petrecut pentru obtinerea accesului catre interiorul garajului. Usa de garaj basculanta se preteaza atat pentru constructiile noi cat si pentru renovari.
     
    In cazul in care doriti un plus de confort, usa basculanta poate fi echipata cu o unitate automata de control cu telecomanda. Astfel, puteti opta pentru o actionare electrica pentru a va bucura de avantajele unei usi de garaj automate: manevrare simpla si usoara.
     

    Cateva dintre avantajele usilor de garaj basculante:

     
    • Siguranta si durabilitate;
    • Usor de instalat;
    • Protectie anti-efractie;
    • Nivel de etansare ridicat;
    • Confort in manevrarea individuala.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.