• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Stabilizatoare tensiune si ups

    Un stabilizator de tensiune este un dispozitiv electric ce asigura valori relativ constante ale tensiunii de iesire, independenta de tensiunea de intrare. Un UPS, pe langa faptul ca stabilizeaza tensiunea, poate detine si o baterie interna, foarte utila in cazul penelor de curent.

     

    35 produse

     

    Variatiile de tensiune si penele de curent pot afecta echipamentele electrice si electrocasnicele, existand riscul ca acestea sa nu funtioneze in parametri normali sau sa se strice. Un stabilizator de tensiune trebuie sa aiba puterea mai mare decat cea a consumatorilor totali conectati la acesta, existand riscul de suprasolicitare.

     

    Sunt 3 categorii de produse:

    • Stabilizatoare de tensiune;
    • UPS – uri (care contin si acumulator intern);
    • Surse / UPS - uri – folosite de regula la centralele termice. Acestea nu contin acumulator, dar poate fi achizitionat separat, in functie de puterea consumatorilor si timpul cat se doreste sa lucreze echipamentul dupa ce s-a luat alimentarea cu energie electrica.

    Stabilizatoarele de tensiune sunt de 2 feluri :

    • cu relee (transformator) pentru consumatorii rezistivi: calculatoare, imprimante, copiatoare, fiare de calcat, cuptor cu microunde, radiatoare electrice s.a.;
    • cu servomotor pentru consumatorii inductivi (ce au motoare in componenta) cum ar fi: frigider, congelator, combina frigorifica, aer conditionat, masina de spalat, pompe, hidrofor s.a.

    Un stabilizator de tensiune pentru centrale termice sau un UPS pentru centrala termica poate preveni defectarea aparatului in special in perioada sezonului rece, atunci cand exista o utilizare mai mare a curentului si pot exista fluctuatii ale acestuia.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.