Responsabilitate Socială

Dincolo de dezvoltarea economică, Dedeman și-a asumat angajamentul continuu de a contribui la îmbunătațirea vieții comunității din care face parte și în care își desfașoară activitatea.

De-a lungul vremii, compania a investit în sport, educație, cultură și în planuri pentru comunitate și mediu, toate acestea fiind acum însumate sub umbrela proiectului „Planuri de Bine”.

În activitatea comercială desfășurată zilnic ne dedicăm planurilor clienților noștri, iar cu fiecare Plan de Bine îndeplinit dorim să ne împlicăm și în planurile și nevoile comunității, pentru a ne aduce contribuția în dezvoltarea socio-economică a acesteia, alături de toți cei dedicați schimbărilor în bine

Planuri de Bine pentru Sport

Investim in sport pentru ca valorile sale sunt similare cu cele care ne ghideaza munca in fiecare zi: onestitate, munca, perseverenta, ambitie, seriozitate.

Sportul ne ofera momente de tensiune si de bucurie, lectii de viata pentru momentele in care nu suntem castigatori, dar gasim puterea sa mergem mai departe. Sportul ofera exemple copiilor nostri si contribuie la un stil de viata sanatos pentru o natiune tot mai puternica si mai motivata.

Planuri de Bine pentru Cultura

Bogatia culturala a Romaniei ne-a facut si ne face in continuare cunoscuti in lume.

Creativitatea, inovatia, spiritul artistic, talentul pornesc din scantei si initiative care au nevoie de sustinere pentru a nu se stinge si pentru a-si atinge potentialul focului care incalzeste inimi si ilumineaza perspective.

Sprijinim cultura pentru ca manifestarile artistice, dincolo de aplauze si zambete, starnesc uimire, ridica intrebari si ofera solutii nebanuite.

Planuri de Bine pentru Educatie

Educatia este cel mai important motor de dezvoltare al unei comunitati. Educatia ofera modele, deschide orizonturi, starneste curiozitatea si ofera solutii.

Investim in educatie doarece ne dorim o societate puternica, cu viziune si capacitate de dezvoltare.

Planuri de Bine pentru Comunitate

Conditiile decente de trai pentru toti locuitorii unei tari trebuie sa fie o prioritate intr-o societate moderna. Un acoperis solid deasupra capului, acces la electricitate si alte utilitati esentiale sunt lucruri normale pentru majoritatea dintre noi dar din pacate, un vis pentru persoanele din comunitati defavorizate, sate uitate de lume, localitati sarace.

Desfasuram si sprijinim proiecte dedicate comunitatii si asigurarii unui trai decent deoarece consideram normal si vital pentru Romania ca toti locuitorii ei sa dispuna de un minim confort in caminele lor.

Planuri de Bine pentru Mediu

Sanatatea noastra este influentata de mediul in care traim, aerul pe care il respiram, sursele de poluare din jurul nostru.

Este important sa constientizam cu totii impactul pe care il avem asupra mediului inconjurator si faptul ca putem sa combatem efectele negative prin actiuni marunte si accesibile oricui, cum ar fi plantarea de copaci sau colectarea selectiva a deseurilor si reciclarea.

Dedeman sprijina astfel de initiative cu speranta ca tinerii vor invata sa aiba mai multa grija de planeta care ne „gazduieste” iar generatiile viitoare se vor bucura de un mediu curat si sanatos.