Tomberoane gunoi, pubele si europubele

(48 produse)
Protejeaza mediul inconjurator prin folosirea in mod eficient a tomberoanelor, pubelelor si europubelelor pentru gunoi. Colecteaza si sorteaza deseurile de acasa, de la locul de munca, sau din locuri publice iar mediul inconjurator iti va multumi in fiecare zi.
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate

Foloseste cu incredere un produs din categoria tomberoane gunoi, pubele si europubele pentru a depozita diferite tipuri de deseuri, potrivit spatiului tau, indiferent ca este un spatiu de interior sau exterior.

Respectarea mediului inconjurator, a bunelor practici de colectare selectiva a gunoiului, poate ajuta pe oricare dintre noi in ideea construirii unui viitor mai bun si a unei lumi mai curate.

Pubela de gunoi

Pubela este cel mai folosit produs pentru foarte multe tipuri de deseuri reciclabile, menajere sau medicale. Utilizarea ei este recomandata mai ales in zonele cu trafic mic spre mediu, unde fluxul de deseuri nu reprezinta un disconfort atat de mare. Pubela este un produs portabil, ce poate fi pozitionat cu usurinta in orice loc al casei, atat exterior cat si interior.

Europubela de gunoi

Europubela de gunoi este un produs cu rezistenta sporita la radiatiile ultraviolete si temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate (intre -40 si +80 grade C). Utilizarea acesteia este recomandata in zonele mai aglomerate, cu flux continuu, fiind potrivita si pentru cei care locuiesc la casa. Europubela de gunoi poate fi utilizata in gospodarii pentru activitati precum colectarea frunzelor si a altor reziduri de plante.

Eurocontainer de gunoi

Eurocontainerele de gunoi sunt ideale ca punct de colectare pentru companii, cladiri de locuinte, parcuri, zone industriale. Eurocontainerul este un produs cu o capacitate mare de colectare (660 litri sau 1100 litri), poate fi folosit pentru reciclarea selectiva sau pentru colectarea gunoiului menajer, poate fi diferentiat pe culoare pentru o mai buna gestionare a gunoiului. Produsele de tip eurocontainer este realizat din polietilena de inalta densitate (HDPE), rezistent la intemperii si raze ultraviolete.

Chiar daca alegem un tomberon de gunoi de tip pubela, europubela sau eurocontainer, este indicat sa luam in calcul aspecte simple, semnificative pentru confortul fiecaruia dar si pentru protejarea mediul inconjurator (utilizare, flux menajer, spatiu de depozitare).

Indiferent de folosinta sau de amplasament, este foarte important ca tomberoanele de gunoi sa fie prevazute cu capac, acesta sa fie mereu inchis. Astfel mirosurile neplacute nu se mai raspandesc, daunatorii nu mai cauzeaza probleme. Pentru intretinerea si neutralizarea mirosurilor neplacute, se recomanda ocazional, curatarea tomberoanelor de gunoi cu bicarbonat de sodiu.

Tomberoanele de gunoi, pubelele si europubelele sunt usor de utilizat si manevrat, datorita montajului pe oasie cu 2 sau 4 roti si a manerului incorporat, in functie de model. Se recomanda utilizarea unei pubele potrivite fluxului de deseu menajer, astfel pubela de 120 de litri este ideala pentru utilizatorii casnici, pubela de 240 litri poate fi folosita pentru depozitarea diferitelor tipuri de deseu, menajer sau medical, in spatiul exterior.

Prin depozitarea deseurilor reciclabile, a gunoiului menajer, contribuim activ la crearea de obiecte noi, plasticul reciclat va fi o jucarie noua, hartia si cartonul reciclat va fi material didactic, deseurile vegetale vor fi compost pentru padurile de maine.

Dedica din timpul tau pentru a crea o lume mai curata, responsabila, in care sa iti placa sa traiesti, o lume in care sa poata trai si generatiile viitoare. Contribuie la imbunatatirea mediului inconjurator prin colectarea, sortarea si reciclarea deseurilor cu ajutorul pubelelor, europubelelor sau containerelor ce se gasesc in reteaua de magazine Dedeman.

Comparator