• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Scaune birou

    Un scaun de birou este extrem de important, intrucat determina gradul de confort atat la serviciu, cat si in propria locuinta. In functie de elementele constructive, puteti alege intre un scaun rotativ sau fix, reglabil pe inaltime, cu roti sau unul care prezinta simultan mai multe functii.  

    117 produse

    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
     

    Alege un scaun de birou perfect pentru tine

     

    In functie de elementele constructive, puteti alege intre un scaun rotativ sau fix, cu functii de ajustare a inaltimii, cu rotile sau picioare, cu sau fara brate. Acestea impart scaunele de birou in urmatoarea tipologie:

     
    • scaune ergonomice: impiedica afectarea sanatatii in urma orelor petrecute la birou, prin sustinerea coloanei si asigurarea unei pozitii corecte; reduc durerile de spate care afecteaza persoanele care petrec mult timp in fata unei mese de birou;
    • scaune vizitator: contribuie la obtinerea unei prime impresii pozitive pe care vizitatorii si-o fac despre un birou sau o sala de asteptare, sunt confortabile, iar designul lor este caracterizat de modernitate si eleganta;
    • scaune directoriale: destinate birourilor in care accentul este pus pe aspect si functionalitate, scopul acestora fiind de a asigura confort sporit si de a permite diferite ajustari;
    • scaune operationale: recomandate celor care lucreaza in fata calculatorului, la birou si sunt pretabile pentru utilizare intensa.
     

    Printre cele mai importante elemente pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand alegeti scaunul de birou se afla inaltimea reglabila (pentru ca genunchii sa fie indoiti la 90 grade), adancimea sezutului (spatele sa fie lipit de spatar), inaltimea si inclinarea spatarului (forma acestuia sa urmeze forma spatelui si sa asigure suport optim pentru coloana vertebrala), precum si posibilitatea de ajustare a bratelor (unghiul format de brat si antebrat sa fie de cel putin 90 grade).

     

    Alegerea elementelor necesare permite gasirea scaunului de birou ideal, atat din punct de vedere estetic, cat si functional, pentru ca timpul petrecut la birou sa fie cat mai confortabil.

    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.